Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

FT: Η Γερμανία ετοιμάζει σχέδιο βοήθειας για την Ελλάδα.


Το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας ετοιμάζει σχέδιο βοήθειας για την Ελλάδα, "ευρωπαϊκό ή διμερές", γράφουν οι "Φαϊνάνσιαλ Τάϊμς" στην - γερμανική- έκδοσή τους, επικαλούμενοι γερμανικές κυβερνητικές πηγές. Επιχειρείται να βοηθηθεί η Αθήνα "σε επίπεδο ευρωπαϊκό, αλλά και μία μονομερής βοήθεια του Βερολίνου" δεν αποκλείεται, γράφει η ίδια εφημερίδα.

"Θα ενημερωθεί πληρέστερα τις ερχόμενες ώρες κι η γερμανική κυβέρνηση από τον υπουργό Οικονομικών, Βόλφκανγκ Σόϊμπλε", αναφέρεται εξάλλου. Μία κομματική πηγή επιβεβαίωσε τα του σχεδίου αυτού. Όμως, καμία πηγή του ανωτέρω υπουργείου δεν θέλησε να σχολιάσει το εν λόγω δημοσίευμα.... Μία άλλη γερμανική κυβερνητική πηγή, προσκείμενη στην καγκελαρία, δήλωσε όμως ότι, "είναι αναληθείς" οι πληροφορίες ότι ,"η Γερμανία δεν πρόκειται να συναινέσει στην οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα".

3 σχόλια:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

εμεις δεν σωζομαστε με τιποτα απο το ξερο μας το κεφαλι

busy bee είπε...

Καλημέρα.
Αν αλλάξουμε κεφάλι??....και πάλι τα υπόλοιπα μέλη έχουν μολυνθεί!!:)

OOO είπε...

Περασανε 3 μολις μερες απο την αναρτηση που εκανα με τιτλο
"Οι Γερμανοι ξαναρχονται" και βλεπω τα πραγματα να εξελισσονται ετσι ακριβως.Τα 2 βασικα λογικα επιχειρηματα,οτι πρεπει να ψαχνεις συμμαχιες αν εχεις διαμορφωσει αποψη και οτι η Ευρωπη δεν μπορει να λειτουργει στενα οικονομικα αλλα θα πρεπει να λειτουργει και πολιτικα,και πιεζοντας ενιοτε και τα πλουσια κι οχι μονο τα φτωχα κρατη.
Δεν χρειαζεται να εχεις Νομπελ οικονομιας για να αντιληφθεις ορισμενα πραγματα.
Τον ιδιο τιτλο δινει και η Σοφοκλεους 10 που παρακολουθεις.
Κι αλλη μια αποψη εχω.
Ειναι η παραδοχη πως καθε υφεση, καθε δυσκολια δεν μπορει παρα να πιασει πατο!
Μετα απ' αυτο δεν μπορει να υπάρξει τιποτε αλλο παρά ο δρομος της βελτιωσης.

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails