Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010

Αξιότιμε κύριε Helmut Markwort...


...αρχισυντάκτη του περιοδικού Focus

Το εξώφυλλο του περιοδικού σας (αριστερά) είναι κακόγουστο και χυδαίο. Ανησυχείτε για τα «φράγκα» σας και αυτό δεν σας εμποδίζει να προσβάλλετε την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας.

Πολιτισμός κ. Markwort είναι το εξώφυλλο του περιοδικού της ομάδας μας (δεξιά). Πολιτισμός είναι ο Σάτυρος του Αρχαιολογικού Μουσείο Αθηνών. Ελπίζουμε να τον γνωρίζετε.

Η σημερινή έκδοση του περιοδικού μας και η παρουσία του Σατύρου είναι αφιερωμένη σε εσάς, στους συνεργάτες σας και στο έγκυρο περιοδικό σας!

Ας σταθούμε όμως στα «φράγκα» γιατί, από όλα όσα γράφετε, αυτά και μόνο φαίνεται να σας ενδιαφέρουν.

Λέμε λοιπόν: ας πληρώσει η Γερμανία τις αποζημιώσεις για τα εγκλήματα που έγιναν στην Ελλάδα στη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, ας επιστρέψει το χρυσό που υφάρπαξε από τη χώρα μου και τότε θα δούμε ποιος χρωστάει ποιόν! Όσο για τους απατεώνες, σας συμβουλεύουμε να τους ψάξετε στις φυλακές του Μονάχου. Απάτη δεν γίνεται μόνο με έναν. Χρειάζονται τουλάχιστον δύο! Το όνομα SIEMENS, das "Flaggschiff" Deutschlands και οι δωροδοκίες, σας θυμίζουν τίποτα;....Η πρέπει να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας για τα υποβρύχια designed in Germany που "μπατάρουν" στου Σκαραμαγκά και τα τανκ που δεν δέχεται να "ψωνίσει" η Ελλάδα από τη χώρα σας; Η μήπως δεν γνωρίζατε πως η Γερμανία έχει μεταβληθεί τα τελευταία χρόνια στο μεγαλύτερο προμηθευτή οπλικών συστημάτων της Ελλάδας και πιέζει ασφυκτικά με κάθε τρόπο τη χώρα μου να αγοράσει το Eurofighter;

Δε φταίτε όμως εσείς. Φταίει ο Έλληνας πολίτης που ανέχεται προσβολές σαν τη δική σας αλλά και την ανεπάρκεια των πολιτικών, που κακώς επέλεξε να τον κυβερνούν!

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας
http://www.otoposmou.gr/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μου έλεγε η γιαγιά μου οτι τότε που γύριζαν τα χωριά οι Γερμανοί και σκοτώναν και ρημάζαν τα πάντα μπροστά στα μάτια της αρπαξε ένας γερμανός στρατιώτης μια κότα γιατί αργούσε να γεννήσει και την πίεσε τόσο δυνατά στην κοιλιά για να της πάρει πρόωρα το αυγό που της έβγαλε τα έντερα. Απόγονοί τους λοιπόν δεν είναι οι σημερινοι; Τι περιμένουμε να μας λυπηθούν; teob.

Καραβακι είπε...

Υπέροχη εγγραφή... Προσωπικά τρομάζω με αυτά που γράφετε.Εκεί θα ξαναγυρίσουμε;Όσο για την απάντηση του λαού-δεν θέλω να τον λέω δικό μου πια- στους γερμανούς,τι να πω... Βαθύ επίπεδο!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails