Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις.


Να μπει «λουκέτο» σε όσες επιχειρήσεις λειτουργούν παράνομα σε Μάλια και Χερσόνησο, πρότεινε η αστυνομία στη σύσκεψη που έγινε στη Νομαρχία Ηρακλείου, για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.
Στη σύσκεψη που έγινε υπό την προεδρία της Βαγγελιώς Σχοιναράκη, πήραν μέρος οι δήμαρχοι Χερσονήσου και Μαλίων, Γιώργος Δανελάκης και Κώστας Λαγουδάκης, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής της Περιφέρειας Κρήτης, Φώτης Γεωργόπουλος, ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου Γιάννης Μεσοδιακάκης και άλλοι.
«Μέσα από το διάλογο φάνηκε ότι είμαστε όλοι διατεθειμένοι να λειτουργήσουμε χωρίς εκπτώσεις, προς όφελος των πολιτών και βεβαίως του τουριστικού προϊόντος, που αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας», τόνισε η νομάρχης Ηρακλείου, μετά το πέρας της σύσκεψης.
Σημ.
Χαιρετίζουμε την πρόταση της αστυνομικής διεύθυνσης.
Αλλά...
Καλά θα κάνουν βέβαια και αυτοί, να προσπαθήσουν μια γερή και βαθιά αναδιάρθρωση στην περιφέρεια που τους αναλογεί, η σαπίλα στο σώμα και σε περιοχές με ιδιαιτερότητες, όπως στις συγκεκριμένες τουριστικές περιοχές, έχει βρωμίσει τόσο πολύ, που δεν μπορεί κανείς να σταματήσει από την βρώμα και την μπόχα.
Από εδώ και στο εξής περιμένουμε πράξεις, πριν ξεκινήσει η τουριστική σαιζόν.
Βέβαια στην πιθανή εφαρμογή της πρότασης, που ίσως κάποιοι να μην γνωρίζουν, θα πρέπει να μπει λουκέτο, στις περισσότερες επιχειρήσεις, στην πλειοψηφία τους, και όλοι το γνωρίζουν, πράγμα δηλαδή, που στην πράξη είναι δυσκολο-εφάρμοστο έως ακατόρθωτο.
Και που πολύ καλά γνωρίζουν άπαντες.
Και πρώτα από όλους γνωρίζουν αρκετοί από τους άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, πρωτοβάθμιας, αλλά και δευτεροβάθμιας.
Και ιδιαίτερα ΟΛΟΙ αυτοί που είναι άμεσα η έμμεσα εμπλεκόμενοι στις "παράνομες" επιχειρήσεις, αλλά και δραστηριότητες, από αυτούς που υποτίθεται ότι είναι διατεθειμένοι να λειτουργήσουν για το "κοινό" όφελος.
Πείτε μου τώρα τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.
Προεκλογική περίοδο βλέπετε και πρέπει να δείξουμε ΟΛΟΙ τον καλό μας υποκριτικό εαυτό.

1 σχόλιο:

OOO είπε...

Αγαπητε,δεν σου κρυβω οτι με βαζεις σε πειρασμο.Ειχα ασχοληθει στο παρελθον με αυτα τα θεματα τα οποια ειναι κουραστικα.Ισως ομως αυτο ακριβως επιδιωκουν.Να κουραστει ο κοσμος ωστε να λενε και να περνανε τις οποιες παπαριες κατεβαζει η αχρηστη γκλαβα τους.Ειδες οτι οι πληροφοριες που αφησαν να διαρευσουν γυρω απο την συσκεψη και το δια ταυτα ειναι ελαχιστες.Το προβλημα ειναι συνθετο και δεν αντιμετωπιζεται ευκολα.
Θα επανελθω γιατι με ιντριγκαρει.
Καλο βραδυ

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails