Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010

Πατρίδα μας, φίλε, είναι όλη η Γη, και όλοι οι άνθρωποι συμπατριώτες μας…


Προς κάθε υπερπατριώτη που διαμαρτύρεται για το νομοσχέδιο περί ιθαγενείας των μεταναστών

Αγαπητέ υπερπατριώτη,
Ο Αίσωπος, ο Αλκμάν και ο Λουκιανός, αλλοδαποί ήσαν, αλλά δόξασαν με τα έργα τους τον ελληνικό πολιτισμό. Σε αντίθεση με πολυάριθμους νεοέλληνες που αγνοούν ακόμη και την ύπαρξή τους.

Καθημερινά όλοι μας τρέχουμε στα μεγαλομπακάλικα ή «σούπερ μάρκετ» για να πλουτίσουμε τις αλλοδαπές πολυεθνικές που τα εκμεταλλεύονται, αγοράζοντας κάθε λογής αλλοδαπά προϊόντα. Διότι σου υπερθυμίζω ότι αλλοδαπή είναι η «φραπεδιά», αλλοδαπό και το «ουίσκι», αλλοδαπές οι μουσικές που μας ζαλίζουν το κεφάλι, αλλοδαπά τα αυτοκίνητα, αλλοδαπά τα αεροπλάνα και τα τρένα.

Όλοι μετανάστες νιώθουμε με τον τρόπο που μας φέρονται στις δημόσιες υπηρεσίες, κι όλοι πληρώνουμε νταβατζήδικα την ΕΡΤ, που παρέχει τα χειρότερα προγράμματα, δείχνοντας αναρίθμητες ώρες αλλοδαπούς να χορεύουν σε... παγομπαλέτα.

Την ίδια ώρα αλλοδαπές εταιρίες χρηματίζουν πρόθυμους να χρηματιστούν δημόσιους λειτουργούς για να κάνουν τις δουλειές τους, φορτώνοντας τον ελληνικό λαό με υπέρογκα χρέη.

Στην πλειοψηφία τους οι νεοέλληνες προσκυνούν μια αλλοδαπή θρησκεία κι έναν λαθρομετανάστη θεό, οι εκπρόσωποι του οποίου θησαυρίζουν ανενόχλητοι....Την ίδια στιγμή ο μισός πληθυσμός της χώρας - οι γυναίκες - δεν δικαιούνται να επισκεφθούν την χερσόνησο του Άθωνα, όπου όμως εγκαθίστανται ανεξέλεγχτα κάθε λογής αλλοδαποί με μαύρα ράσα και κερδοφόρες χρηματιστηριακές δραστηριότητες.

Για τους πλούσιους αλλοδαπούς που διαφεντεύουν τόσα χρόνια τη χώρα κανείς δεν διαμαρτύρεται. Μας φταίνε μονάχα οι φτωχοί, που μπαίνουν παράνομα στη χώρα λαδώνοντας ημεδαπά λαμόγια.

Και μην ξεχνάμε τους αλλοδαπούς που μας επιβάλαν την επτάχρονη δικτατορία με ημεδαπούς εξομώτες ένοπλους δημόσιους υπάλληλους.

Εγώ λοιπόν, φίλε υπερπατριώτη, δεν έχω καμία αντίρρηση να βλέπω ανθρώπους κάθε φυλετικής προέλευσης να δηλώνουν Έλληνες. Κι ακόμη καλύτερα θα χαρώ να δω τους νεοέλληνες, ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών αλλοδαπών, να ενδιαφερθούν επιτέλους για την τεράστια ελληνική πολιτισμική μας κληρονομιά, το σημαντικότερο στοιχείο της οποίας είναι η ανθρωπιά.

Πατρίδα μας, φίλε, είναι όλη η Γη, και όλοι οι άνθρωποι συμπατριώτες μας…
Μάριος Βερέττας
http://www.verettas.gr/
Μας το έστειλε το blog: www.autenergos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails