Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Μέσα σε μια μέρα με έναν νόμο για τον οποίο ποτέ δεν ρωτήθηκε ο ελληνικός λαός, η χώρα μας αλλάζει εποχή. Οι ζωές γίνονται πιο δύσκολες και το μέλλον μας πιο αβέβαιο από ποτέ. Αυξάνουν το ΦΠΑ, η βενζίνη πλέον φτάνει μέχρι τα 1.60 ευρώ, παγώνουν τις συντάξεις και τις προσλήψεις και δεν διστάζουν να κάνουν το αδιανόητο. Να κόψουν για πρώτη φορά μετά την κατοχή τον μισθό μας. Και "φυσικά" ούτε που τους περνάει από το μυαλό να μειώσουν τις εξοπλιστικές δαπάνες ή να πληρώσουν τράπεζες, εφοπλιστές, εκκλησία, βιομήχανοι.
Στη βάρβαρη αυτή επίθεση είναι καθήκον μας να μην μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Είναι καθήκον μας να απαντήσουμε! Είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να μην τους περάσει!
Όλοι μαζί να ενωθούμε και να οργανώσουμε επιτροπές - νησίδες αντίστασης σε κάθε χώρο κάθε γειτονιά. Να μετατρέψουμε την οργή και αγανάκτηση μας σε δύναμη και θέληση να αλλάξουμε τα πράγματα. Να σπάσουμε την προπαγάνδα των ΜΜΕ, να μαζέψουμε υπογραφές, να ενημερώσουμε, να συζητήσουμε, να κάνουμε όλο και περισσότερο κόσμο που είναι δίπλα μας να συνταχθεί μαζί μας. Να διεκδικήσουμε το αυτονόητο.

ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

Και επειδή δεν είμαστε ραγιάδες ούτε της Μέρκελ, ούτε του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ούτε των προεστών της κυβέρνησης την 25 Μάρτη διαδηλώνουμε ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ - ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας:
ems.ira@gmail.com,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails