Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010

-- Οι Κυβερνήσεις έρχονται και φεύγουν, αλλά η ντροπή της αδιαφορίας και εγκατάλειψης παραμένει ! Golf Ρόδου.


Η κολυμβητική δεξαμενή, πισίνα, Ολυμπιακών διαστάσεων, ολοκληρώθηκε, λειτούργησε για λίγο και έχει εγκαταλειφθεί εδώ και δεκαετίας. Το κόστος κατασκευής ήταν τότε πολλά εκατομμύρια δρχ. Έχουν κλαπεί τα μηχανήματα, εξοπλισμός και ξηλώθηκαν όλες οι εγκαταστάσεις μέχρι και τα καλώδια.. Σήμερα βρίσκουν καταφύγιο « φίδια και ποντικοί ολυμπιακών διαστάσεων ».

Μια από τις κραυγαλέες περιπτώσεις αδιαφορίας των « αρμοδίων».
Όλοι προκλητικά αδιάφοροι, βλέπουν χρόνια την ασχήμια, την εγκατάλειψη, την ερήμωση, και την προσπερνούν....Κύριε Γερουλάνο και κυρία Γκερέκου αρμόδιοι Υπουργοί, προς το παρόν, εσείς δεν έχετε καμία ευθύνη, για τα παρακάτω , γιατί δεν ξέρετε τι σας γίνεται ( με τη καλή έννοια ) . Το ξέρω ότι έχετε πελαγώσει . Από πού να πιάσετε και που, να τελειώσετε. Σας δίδετε όμως η ευκαιρία να κάνετε αυτό που δεν έκαναν οι άλλοι, εδώ και 10 ετίες !
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα !
Κυρία Γκερέκου, Υπουργέ Τουρισμού μ αυτή την εικόνα στην είσοδο του Golf Ρόδου και την κατάντια του, προσδοκάτε να προσελκύσετε τουρίστες υψηλού επιπέδου ;

Σ αυτό το κτίριο πριν χρόνια στεγαζόταν Η Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου.Σήμερα ; Στεγάζονται ποντίκια, σαύρες και φίδια και ορισμένοι τοξικομανείς.

Παρακαλώ , αφιερώστε λίγο από το πολύτιμο χρόνο σας, αξίζει τον κόπο, να δείτε τι συμβαίνει εδώ και 40 χρόνια στο Γκόλφ Αφάντου Ρόδου

Αναφέρομαι στο Golf Αφάντου Ρόδου, μία από τις πολλές περιπτώσεις ακινήτων τα οποία ανήκουν και τα διαχειρίζεται σήμερα , η ΕΤΑ ΑΕ ( Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης ) τέως Ελληνικά Τουριστικά ακίνητα. ( Είναι και αυτό γνώρισμα των νέο πολιτικών μας, να αλλάζουν τους τίτλους των υπουργείων και των οργανισμών). Την Εποπτεία έχει το Υπουργείο Πολιτισμού Τουρισμού.
Είναι μία περιοχή 1300 στεμμάτων, η ωραιότερη παραλία της Ρόδου, η οποία παραμένει αναξιοποίητη και εγκαταλελλειμένη εδώ και 40 χρόνια.
Είναι το φιλέτο της Ρόδου. Η χούντα τα πήρε από ιδιώτες, έναντι ενός πινακίου φακής με αναγκαστική απαλλοτρίωση.
Για την συνέχεια διαβάστε εδώ: http://rodosblog-xrisostomos.blogspot.com/2010/03/golf.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails