Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Λαοί Ξυπνήστε.

Ξύπνα γιατί το παιδί σου θα μείνει νηστικό !
Πάρε τη τύχη στα χέρια σου. Το αξίζεις. Έχεις τη δύναμη .
Τα ξένα οικονομικά συμφέροντα ανεβάζουν και κατεβάζουν τις Ευρωπαϊκές Κυβερνήσεις.
Δε χρειάζεται ναι είσαι ειδικός για να καταλάβεις τα παιχνίδια που παίζονται. Δεν χρειάζεσαι να είσαι οικονομολόγος για να καταλάβεις ότι οδηγούν τους λαούς σε οικονομική ομηρία.
Δε χρειάζεται να είσαι πολιτικός για να προβλέψεις τις πολιτικές εξελίξεις.
Όλα , έστω και μακροπρόθεσμα, είναι προσχεδιασμένα σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα. Δε χρειάζεται συμβατικός πόλεμος. Εφαρμόζουν την τακτική της σταγόνας και το σφάξιμο με το βαμβάκι.
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι πίσω από…..
τους 3-4 ισχυρούς της Ευρώπης, πίσω από τις μεγάλες Ευρωπαϊκές τράπεζες, πίσω από το ΔΝΤ, πίσω από τους οίκους αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας κάθε χώρας, πίσω από γνωστούς δανειστές κρύβονται οι ίδιοι άνθρωποι και τα ίδια οικονομικά συμφέροντα.

Όλοι οι Λαοί της Ευρώπης είναι καταχρεωμένοι, δημόσιο χρέος, στους ίδιους χρηματοδοτικούς οίκους.. Ίσως εμείς περισσότερο.... Τώρα λέτε ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι μονόδρομος.
Περιμένατε να δείτε πως θα αντιδράσουν οι ελεύθερες αγορές !!
Δεν γνωρίζατε ή δεν είχατε αντιληφθεί Κύριε Παπανδρέου ότι μας οδηγούν εκεί που αυτοί θέλουν, εκεί που εξυπηρετούνται καλύτερα τα δικά τους και μόνο οικονομικά συμφέροντα ; Οι μεγάλοι οικονομολόγοι, γύρω σας, δε σας ενημέρωσαν, ότι μας οδηγούν, εδώ και μήνες, προς αυτό το δρόμο ;
Μήπως η καθυστέρηση των αποφάσεων , Κύριοι της Κυβέρνησης, υποκρύπτει άλλες σκοπιμότητες ;
Μήπως έχετε αντιληφθεί, και εδώ μαντέψατε σωστά, ότι ο Ελληνικός Λαός δεν είναι ψυχολογικά έτοιμος να δεχθεί αυτές τις θυσίες, βλέποντας ότι γύρω του κυκλοφορούν, ανενόχλητοι, κλέφτες και λωποδύτες, και ζητάτε πίστωση χρόνου ;
Ο χρόνος όμως κυλά εις βάρος σας.

Οι σημερινοί όροι δανεισμού δε θα μας επιτρέψουν να είμαστε συνεπείς στην αποπληρωμή των δανειακών μας υποχρεώσεων. Θα παίρνουμε δάνεια για να εξυπηρετήσουμε ένα προηγούμενο δάνειο.

Η κατάσταση χρόνο με το χρόνο θα χειροτερεύει. Δε σας ενημερώνουν οι σύμβουλοι σας ότι η αγορά έχει παγώσει. Ότι το χρήμα δε γεννά χρήμα. Ότι η ανάπτυξη μηδενίζεται. Ότι οι προβλέψεις για τον τουρισμό δεν είναι ευχάριστες. Οι κρατήσεις από τη Γερμανική αγορά, πρώτη χώρα προέλευσης σε πολλές περιοχές, εδώ και ένα μήνα, έχουν σχεδόν παγώσει.
Εάν τα δάνεια χρησιμοποιηθούν μόνο για την κάλυψη της έλλειψης ταμιακής ρευστότητας, τότε είμαστε, από πρώτο χέρι, καταδικασμένοι σε θάνατο.
Θα αναγκαστούμε να ζητήσουμε επαναδιαπραγμάτευση των δανείων μας. Το τότε έρχεται το χάος !
Το γνωρίζω : Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Δυστυχώς, βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού.
Μπορείτε να πάρετε αποφάσεις, οι οποίες θα κρίνουν, όχι το μέλλον, αλλά την ίδια τη ζωή του Έλληνα, όταν εκφράζετε τη μειοψηφία των Ελληνικού Λαού, αλλά και τη μειοψηφία του εκλογικού σώματος ;
Πρέπει όμως να βρεθεί λύση.
Τη λύση μπορεί να τη δώσει μόνο ο Ελληνικός Λαός !
Λαέ Ξύπνα !. Λαοί ξυπνήστε !
http://rodosblog-xrisostomos.blogspot.com/

5 σχόλια:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Μήπως λέω μήπως;Είναι" στημένο το παιχνίδι και προσχεδιασμένο"
και συναινεί ο Γ.Α.Π.με τόση ευκολία, υποκρισία και ηθοποιία;;;;;Γιατί σήμερα κυκλοφορεί και μια παραίτηση "μεγαλοστελέχους" του συστήματος εξουσίας....Πες μου αν επιθυμείς να στείλω με gmail την είδηση!!!

busy bee είπε...

ΟΚ Χριστόδουλε, το πείρα το mail, ενημερώθηκα σχετικά.
Ας περιμένουμε λοιπόν περισσότερα...με στοιχεία πλέον.

Truthseeker.Vasiliki είπε...

Δυστυχώς για όλους μας και για τη χώρα μας, έχεις δίκαιο busy bee!
Το παιχνίδι είναι καλά στημένο και η οικονομική κατάσταση αδιέξοδη με όσα μέτρα και να πάρουν δεν αλλάζει τίποτα!
Η πτώχευση είναι ορατή και από ένα μικρό παιδί.
Αν δεν υπάρξει ανάπτυξη (και από πού θα υπάρξει;) είμαστε καταδικασμένοι, δυστυχώς!

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λες Μανο αλλα οι πιο πολλοι κανουμε πωσ δεν ακουμε.

Ανώνυμος είπε...

As a website owner I believe the material here is reallymagnificent. I appreciate it for your time. You need to keep it up forever! Great Luck.

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails