Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Έλα λοιπόν τώρα να καούμε αγκαλιά...



Υπάρχει λόγος που οι ΤΕΡΑΤώΔΕΙΣ αλλαγές που επέβαλε η ΧΡΕΩΚΟΠίΑ του συστήματος περνούν χωρίς σχεδόν καμμία αντίσταση. Ο λόγος είναι η ΣΥΝΕΝΟΧή σου, εκλογικό πτώμα, μεγάλη πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας.

Εδώ και 35 χρόνια ασελγείς στη Δημοκρατία, συναινώντας ή/και συμμετέχοντας κατ' υποτροπή στο όργιο της αναξιοκρατίας και της διαφθοράς που διέλυσε το Ελληνικό Κράτος. Είναι λοιπόν πολύ αργά για να βγάλεις την ουρά σου απέξω, κάτι τέτοιο θα ήταν όχι μόνο απέραντα υποκριτικό αλλά και πασιφανώς γελοίο.... το κακό είναι όμως ότι μαζί με τα ξερά, καίγονται κ τα χλωρά.
Το φθινόπωρο του 2007, εν μέσω σκανδάλων και μπόχας, επανεξέλεξες πανηγυρικά τον Κωστάκη στην αυτοδυναμία (όπως είχες κάνει κ παλιότερα, με τον Ανδρέα και με το Σημίτη). Στις 12 Ιουνίου πέρσι, οι ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ πήγατε για... μπάνιο, διαμαρτυρόμενοι λέει σιωπηλά (!!!) για τα σκάνδαλα της ΝΔ, ενώ εγώ - ας πούμε - έκανα 160 χιλιόμετρα δρόμο και "έχασα" τη μέρα μου για να πάω να ψηφίσω. Κι αν ψήφισες, όμως, μαγάρισες ΚΑΙ ΠΑΛΙ την ψήφο σου, σε συντριπτικό ποσοστό, ψηφίζοντας ΣΥΝΕΙΔΗΤά φαύλους ή κάπως λιγότερο φαύλους. Ακόμα και στις κρισιμότατες εθνικές εκλογές του Οκτώβρη απείχες κατά 31% (!!!!), κι αν ψήφισες, ψήφισες πάλι κατά το "συμφέρον" σου (ή αυτό που νόμιζες συμφέρον σου, κουτοπόνηρε προσκυνητή κατουρημένων ποδιών).

Έλα λοιπόν τώρα να καούμε αγκαλιά, ξερά και χλωρά μαζί.

Τί σημασία έχει αν είμαι στ' αλήθεια χλωρό ή όχι;

ΤΗΝ ΝΟΙάΖΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙά;;;;;;;

http://mavrosgatos.blogspot.com/2010/05/blog-post_02.html

2 σχόλια:

Black~Martini είπε...

Μπουρρρρρρλοτο!!!!!!!!!.....

Λωτοφάγος είπε...

Μαύρε Γάτε, συνυπογράφω το κείμενό σου.

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails