Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Τα χρέη μου...τα κάλλη μου.



κλικ στην εικόνα!
"Αν η καρδιά μπορούσε να σκεφτεί, θα σταματούσε."
Fernando Pessoa

http://roadartist.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ενδιαφέρον και τα νούμερα είναι σωστά . Θα ήτα σωστότερο κατά τη γνώμη μου αν αρχίζατε από το 1982 αν όχι από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα και αναφέρατε σε κάθε περίοδο τα ποσά που χρειάστηκαν για (από)πληρωμή δόσεων και τόκων προηγούμενων χρεών αναφέροντας ποιος τα δημιούργησε και τα ποσά που χρειάστηκαν για να αποπληρωθούν τόκοι και δόσεις των δανείων αυτών. Αυτό θα σας βοηθήσει να δικαιολογήσετε μέρος των χρεών του τελευταίου εξαμήνου αν και μάλλον θα σας στενοχωρήσει γιατί θα φορτωθούν κυρίως σε περιόδους που ξεχάσατε να αναφέρετε
Τα οικονομικά μαθηματικά δεν είναι άλγεβρα (το πρώτο πράγμα που μάθαιναν ακόμα και οι μαθητές των μέσων οικονομικών σχολών όταν υπήρχαν) και η αυθαίρετη αναφορά τους σε αδαείς αν δεν είναι σκόπιμα επιλεκτική μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.
Αυτό γίνεται συνεχώς τους τελευταίους μήνες από «δημοσιογράφους» που συγκρίνουν τελείως άσχετα ή μικρή επίδραση έχοντα μεγέθη και καταλήγουν σε άσχετα συμπεράσματα(μερικό έλλειμμα ισοζυγίου με ισοζύγιο κλεισίματος και χρέος) αλλά αυτοί πληρώνονται να χειραγωγούν τον κόσμο. Στα blog γιατί?

Yannkos@pathfinder.gr

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails