Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010

MAX KEISER : Ανοιξα τα μάτια του Παπανδρέου!Σε αυτό το νέο video, ο Max Keiser μιλάει για τις συμβουλές που άρχισε να δίνει στον… ΓΑΠ!
Αυτή τη φορά, η μετάφραση και οι Ελληνικοί υπότιτλοι είναι δουλειά της (πολύ παραγωγικής) Βασούλας (vasoula2908) που ανάρτησε πληθώρα αξιόλογων μεταφρασμένων video, στη σελίδα της στο YouTube (vasoula2908). Την τηλεφωνική συνέντευξη με τον Μαξ την έκανε η δημοσιογράφος κ. Helen Skopis (του Athens International Radio 104.4) και την ανάρτησε στο καινούργιο blog της http://hermesxpress.pblogs.gr/, που συνιστώ ανεπυφύλακτα, όπως και τo κανάλι της στο YouTube (thornlessrose2009). Είναι πολύτιμη πηγή πολλών άλλων video, ειδήσεων και χρήσιμων πληροφοριών γύρω από την Ελληνική Κρίση, το ΔΝΤ, κλπ.
Σε αυτό το video, ο Max Keiser αποκαλύπτει ότι πρόσφατα άρχισε να επικοινωνεί με την Ελληνική κυβέρνηση και να συμβουλεύει τον πρωθυπουργό για το ΤΙ πρέπει να κάνει κατά των τραπεζιτών της Wall Street (και γενικότερα για την Κρίση). Ευγενέστατος και διπλωματικός, δεν παραλείπει να… επαινέσει και τον ΓΑΠ, σαν “γενναίο άνθρωπο” (χεχε ) αφού τώρα πολεμάει τις άγριες ορδές των… πλουτοκρατών ψυχοπαθών (χαχα). Το βαθύτερο μήνυμα όμως, που είναι κρυμμένο πίσω από όλες αυτές τις δημοσιογραφικές ευγένειες και αβρότητες, είναι ΠΟΛΥ ΣΑΦΕΣ, για όσους μπορούν να το αντιληφθούν:
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα! (και ο νοών νοείτω)! http://omadeon.wordpress.com/2010/05/19/max-keiser-advises-gpap/

2 σχόλια:

Νοσφεράτος είπε...

http://nosferatos.blogspot.com/2010/05/max-keiser.html

Νοσφεράτος είπε...

http://nosferatos.blogspot.com/2010/05/mr-keizer_21.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails