Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010

Venus Project World Lecture Tour.


Το Venus Project παρουσιάζει μια τολμηρή, νέα κατεύθυνση για την ανθρωπότητα η οποία δεν συνεπάγεται με τίποτα λιγότερο από το συνολικό επανασχεδιασμό του πολιτισμού μας.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σήμερα που ασχολούνται με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη κοινωνία μας: την ανεργία, το βίαιο έγκλημα, την αντικατάσταση των ανθρώπων από την τεχνολογία, τον υπερπληθυσμό και τη μείωση των οικοσυστημάτων της Γης.

Όπως θα δείτε, το Venus Project είναι αφιερωμένο στην αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων αυτών με την ενεργή εμπλοκή στην έρευνα, την ανάπτυξη και την εφαρμογή των εφαρμόσιμων λύσεων.

Μέσα από τη χρήση καινοτόμων προσεγγίσεων για την κοινωνική ευαισθητοποίηση, εκπαιδευτικά κίνητρα, καθώς και τη συνεπή εφαρμογή των βέλτιστων που η επιστήμη και η τεχνολογία μπορεί να προσφέρει άμεσα στο κοινωνικό σύστημα, το Venus Project προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την κοινωνική ποιοτική αποκατάσταση στην οποία τα ανθρώπινα όντα, η τεχνολογίας, και η φύση θα είναι σε θέση να συνυπάρχουν σε μια μακροπρόθεσμη, βιώσιμη κατάσταση δυναμικής ισορροπίας....Το Επίσημο Επίσημο Τμήμα Ελλάδας του Κινήματος Zeitgeist με τη συνεργασία με τους καθηγητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου Δρ. Ν. Νικητάκο – Πρόεδρο του τμ. Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών και τους συνεργάτες του Θ. Λίλα και Α. Βατίστα – «Σχέδιο Αι Στράτης – Πράσινο Νησί» - έχει την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να φιλοξενήσει , τον κοινωνικό σχεδιαστή και ιδρυτή του Σχεδίου Αφροδίτη – Venus Project – J.Fresco και τη συνεργάτιδα του R. Meadows, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας των για
διάλεξη στην Αθήνα 11 Ιουνίου 2010 και ώρα έναρξης 18:30, στο Ξενοδοχείο Imperial, στην διεύθυνση Πλ. Καραισκάκη με την ευγενική προσφορά της «Προπόνησης Ζωής – Διοργάνωση Σεμιναρίων» - http://www.proponisizois.com/

Επίσης θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο νησί του Αγίου Ευστρατίου με την υποστήριξη – διοργάνωση και ευγενική φιλοξενία του κοινοτάρχη κ. Χαράλαμπου Μακρή και της κοινότητας.
Οργανωτές

Επίσημο Τμήμα Ελλάδας του Κινήματος Zeitgeist

http://www.thezeitgeistmovement.gr/

με ευγενική χορηγία της

Προπόνηση Ζωής - Διοργάνωση διαλέξεων

http://www.proponisizois.com/

Σε συνεργασία με τους

Ν. Νικητάκο – Πρόεδρο του τμ. Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών και τους συνεργάτες του καθηγητές Θ. Λίλα και Α. Βατίστα –«Σχέδιο Αι Στράτης – Πράσινο Νησί»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails