Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

«Χρέος μας…η ζωή»


Ανοικτές εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης διοργανώνει και φέτος το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου), στο Ηράκλειο, τα Χανιά, τον Άγιο Νικόλαο, τη Σητεία και την Ιεράπετρα.

Με κεντρικό μήνυμα «Χρέος μας…η ζωή» η φετινή εκστρατεία θα επιχειρήσει να καταγράψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εξαρτημένοι, στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, να αναδείξει την επιτακτική ανάγκη για κοινωνική επανένταξη, αλλά και να ενημερώσει τους χρήστες και τις οικογένειές τους για τα σημεία επαφής με τις δομές του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην Κρήτη ανά Νομό έχει ως εξής:....Στο Ηράκλειο, Πέμπτη, από τις 7 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ στην Πλατεία Αγίου Νικολάου Νέας Αλικαρνασσού θα γίνει Ενημέρωση, δρώμενα και συναυλία με τη στήριξη του Δήμου Νέας Αλικαρνασσού και την ευγενική συμμετοχή του συγκροτήματος του Μάνου Παπαδάκη.

Ως το ερχόμενο Σάββατο θα διατίθεται το νέο τεύχος Περιοδικού ΣΠΕΙΡΑ σε Μεγάλα Βιβλιοπωλεία της Πόλης, Ιστορικό Μουσείο Κρήτης, Μουσείο Λυχνοστάτης, Πύλη Βηθλεέμ, Κυλικείο Πανεπιστημίου Κρήτης, ΚΕΠ, ΚΤΕΛ, Σταθμό επιβίβασης Λιμένος Ηρακλείου κ.α.

Την ερχόμενη Παρασκευή, από τις 6 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ στο Κέντρο της Πόλης και συνοικία Καμινίων : Από τη Μονάδα Εφήβων θα γίνεται διανομή έντυπου υλικού, mouse pad με το μήνυμα "Κάνε add στη Ζωή" και εκπομπή ραδιοφωνικού σποτ στα Net Café.

Το ερχόμενο Σαββατο, από τις 11 το πρωί ως τη μια το μεσημέρι στην Πλατεία Λιονταριών Ηρακλείου διοργανώνονται Θεατρικά δρώμενα με θέμα "Σύγχρονες μορφές εγκλωβισμού" με τη συνεργασία της Ομάδας Εθελοντών και τη στήριξη του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Ενημερωτικό περίπτερο και μουσική εκδήλωση με χορωδία της Πόλης.

Την ίδια μερα και την ερχόμενη Κυριακή,από τις 10 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα στην οδό Ι.Προκομίδη Νέας Αλικαρνασσου, οι εθελοντές θα προχωρήσουν στη δημιουργία graffiti σε τοιχίο επί της οδού. Καθαρισμός παραλίας (πρώην σφαγεία).

Τέλος, την Τετάρτη 30 Ιουνίου στο γήπεδο ΟΦΗ (Καμίνια) θα διεξαχθεί Τουρνουά ποδοσφαίρου με τους Παλαίμαχους ΟΦΗ, παλαίμαχους ΕΡΓΟΤΕΛΗ, Ανάληψη Χερσονήσου και την Ομάδα Ποδοσφαίρου ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails