Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΙΩΠΗΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ/ SILENT PROTEST AGAINST ANIMAL POISONING.


Σάββατο 26/6/2010

Καθώς οι πρώτες φόλες του Ιουνίου ξεκίνησαν στην Κω και την Λέσβο, ενόψει επισκεπτών, ενώνουμε τις δυνάμεις μας όλοι οι φιλόζωοι, σε κάθε γειτονιά και κάθε πόλη της Ελλάδας.

Στις 8 το βράδυ και για μια ώρα, όλοι εμείς θα συγκεντρωθούμε έξω από τα Δημαρχεία της περιοχής μας.

1.Ντυμένοι με μαύρα ρούχα και συνοδευόμενοι από τα σκυλιά μας

θα διαμαρτυρηθούμε σιωπηρά στη μνήμη όσων ζώων έφυγαν από τη ζωή λόγω δηλητηρίασης, πράξης παράνομης σύμφωνα με το νόμο αλλά και ανήθικης.

2.Κεράκια σε σχήμα STOP θα τοποθετηθούν στην είσοδο κάθε Δημαρχείου από τους φιλόζωους που θα αναλάβουν να συντονίσουν την διαμαρτυρία στην περιοχή τους.

3. Στις 9 το βράδυ θα διαβαστεί ταυτόχρονα σε όλες τις περιοχές, η προσευχή που βλέπετε παρακάτω και την οποία μπορείτε να τυπώσετε και να μοιράσετε σε συμμετέχοντες και περαστικούς.

Μετά την ανάγνωση της προσευχής θα λήξει η διαμαρτυρία....* Απαιτούμε να δράσει η Πολιτεία και να θεσπίσει αυστηρότερους νόμους σχετικά με το δηλητηριασμό των ζώων.
* Απαιτούμε από τα Δημαρχεία να τηρούν τα προγράμματα στειρώσεων και φροντίδας των αδέσποτων και από την Αστυνομία να αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους για τις περιπτώσεις καταγγελίας δηλητηρίασης ζώων.
* Απαιτούμε να σταματήσει η απάνθρωπη αυτή τακτική εξόντωσης αδέσποτων και οικόσιτων ζώων από οποιονδήποτε, ανεξαιρέτως. Οι τουρίστες δεν ενοχλούνται από τα αδέσποτα, αλλά από τα πτώματα! Και εμείς ενοχλούμαστε για τον πόνο που προκαλείται στα ζώα.

Όσοι ενδιαφέρεστε να συντονίσετε την διαμαρτυρία στην περιοχή σας:

-Ενημερώστε φίλους και γνωστούς για να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία

-Αγοράστε όλοι μαζί μερικά κεράκια ρεσώ για να τα στήσετε σε σχήμα STOP

-Τυπώστε την προσευχή ώστε να την έχουν όλοι και να την διαβάσουν δυνατά

-Εξηγήστε στον κόσμο που θα περνά γιατί διαμαρτυρόμαστε

-Στείλτε το Δ.Τ. σε τοπικά ΜΜΕ (κανάλια,περιοδικά,ραδιόφωνο)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: info@strayshelp.gr
http://www.strayshelp.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3139

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ ΕΧΑΣΑ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΑΤΟΡ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΦΟΛΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΖΟΡΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ Ο ΘΥΜΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΥΛΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΕΣΩΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΕΛΙΚΑ!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails