Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Ποδηλατόδρομοι ...αλλά Ελληνικά!


Πριν λίγους μήνες ο Δήμος Ηρακλείου οριοθέτησε ποδηλατόδρομους στην λεωφόρο Κνωσού, έναν στην άνοδο και έναν στην κάθοδο. Οι ποδηλατόδρομοι ξεκινούν λίγο μετά τη γέφυρα της Εθνικής και τελειώνουν λίγο πριν το Βενιζέλειο. Έχουν πλάτος 30 εκατοστά και μήκος 1.400 μέτρα (ο καθένας). Όποιος συμπολίτης μας θα ήθελε να τον διασχίσει με το ποδήλατό του θα πρέπει να περάσει πάνω από περίπου 500 αυτοκίνητα και καμιά πενηνταριά κάδους σκουπιδιών.
Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Ηρακλείου, αλλά δεν είμαστε βλάκες, ποδηλάτες είμαστε. Και παρακαλούμε ευγενικά αυτούς που υπέγραψαν την εντολή για να πληρωθεί η …οριοθέτησή του να επιστρέψουν ΑΜΕΣΩΣ τα χρήματα (από την τσέπη τους) στο Ταμείο του Δήμου για να χρησιμοποιηθούν σε χρήσιμα πράγματα.
Παρακαλούμε επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο και το Δήμαρχο να ζητήσει ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ γιατί οι Δημότες Ηρακλείου ΔΕΝ είναι ηλίθιοι.
http://www.facebook.com/?tid=471149055872&sk=messages#!/album.php?aid=18681&id=140367869318238&ref=nf

1 σχόλιο:

Martina είπε...

Πολύ σωστή η αντίδραση-απάντηση των ποδηλατών του Ηρακλείου.. Εκταμιεύονται ένα κάρο χρήματα για πασαλείματα .. Ενας από αυτούς που κατέχουν πόστο στους Δήμους δεν έχει κάνει ένα ταξιδάκι προς τα έξω ώστε να δει τι εστί ποδηλατόδρομος?.. Νισάφι πια με όλους αυτούς τους άσχετους στα παντός είδους κέντρα αποφάσεων.. Μόνο με το περιεχόμενο της τσέπη τους και την διαιώνιση της θέση τους είναι σχετικοί..

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails