Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

6 έως 8 ευρώ ανά τουρίστα "δίνουν" τα cartel.


Δραματική είναι η πτώση στον τουρισμό το φετινό καλοκαίρι, υπογραμμίζει στον Flash 96 ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ενοικιαζόμενων Δωματίων. Ο Κώστας Μπρεντάνος εκτιμά ότι η μείωση των αφίξεων τουριστών αγγίζει το 11%, ενώ στα έσοδα η βουτιά φτάνει ακόμη και το 25%.

Την αντίδρασή της για τις μειώσεις στις τιμές των συμβολαίων του 2011 τις οποίες προτείνει ο γερμανικός ταξιδιωτικός οργανισμός ΤUΙ στις τουριστικές επιχειρήσεις εκφράζει η Συνομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Επιπλωμένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος (ΣΕΕΔΔΕ), σύμφωνα με Το Βήμα.

Οι προτεινόμενες τιμές δεν ξεπερνούν τα 6 με 8 ευρώ το άτομο, όπως επισημαίνει η Συνομοσπονδία, χαρακτηρίζοντάς τες «ξεπούλημα», καθώς διαμορφώνονται κάτω από τον μέσο όρο.

«Με αυτές τις τιμές δεν μπορούν να δοθούν υπηρεσίες» τονίζει ο κ. Κ. Μπρεντάνος , πρόεδρος της ΣΕΕΔΔΕ, επισημαίνοντας ότι η τιμή εκτός από τις υπηρεσίες περιλαμβάνει τον ΦΠΑ και τον φόρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ συνιστά στις 40.000 επιχειρήσεις του κλάδου (με δυναμικότητα 500.000 κλίνες) να διατηρήσουν τις τιμές σε λογικά επίπεδα.
nooz.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατι κλαιτε ?
Επιλογη σας δεν ηταν και ειναι εδω και 10ετιες το ξεπουλημα σας στους ξενους πρακτορες ?
Ο Ελληνας ειναι η σωτηρια για σας, αλλα που μυαλο.
6-8 δινουν αυτοι ?
10-12 δωστε τα εσεις στους Ελληνες. Αντε 15.
Μαντηλακια για τα δακρυα να σας δωσουμε ?

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails