Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Μόλις 53 δευτερόλεπτα V 7,5 ολόκληρα λεπτά!


MEGA-Εμετός

Κάτι σημειολογικό που όμως απεικονίζει όλη την «φιλοσοφία» που διέπει την MEGA-Αθλιότητα που μπαίνει στα σπίτια μας. Το τηλεοπτικό κανάλι, στο μεσημεριανό του δελτίο ειδήσεων αφιέρωσε 7,5 ολόκληρα λεπτά για να κάνει ένα εμετικό λιβάνισμα στον Βαρδή και στην Μαριάνα Βαρδινογιάννη --με αφορμή μια δωρεά που έκαναν σε ένα πυρόπληκτο χωριό, την Μάκιστο- ενώ λίγο πριν το τέλος του δελτίου ειδήσεων έκαναν αναφορά στις απόψεις του ΚΚΕ για το ταξίδι του Παπανδρέου στην Αμερική. Ξέρετε πόσο χρόνο αφιέρωσε το MEGA για να μάθουμε τις σχετικές θέσεις του τρίτου μεγαλύτερου κοινοβουλευτικού κόμματος; Μόλις 53 δευτερόλεπτα!!!
Περιττεύει κάθε παραπέρα σχολιασμός νομίζουμε.
http://tsak-giorgis.blogspot.com/2010/09/mega_27.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε σοβαροί; Και μόνο που τη δείχνουν 55' τα χουντοκάναλα των νταβατζηδων αποτελεί προσβολή για δημοκράτη πολίτη.Αν με έβαζαν στο στόμα τους τα παπαγαλάκια της οικονομικής ολιγαρχίας έστω και για ένα δευτερο θα ξερνούσα από αηδία!.

Εμπάση περιπτώση.Όλοι έχουμε αδυναμίες.
Αν θέλει η Αλέκα να απεξαρτηθεί από κακές παρέες και συνήθειες της προτείνουμε τελετές εξορκισμού επαναστατικής υφής όπως να κάψει δημόσια τον χουντοδέκτη της ή να τον πετάξει από το μπαλκόνι της ή να τον κάνει γλάστρα.
Συντρόφισσα Αλέκα μπορείς!!

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails