Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Εσείς "τσιμπάτε"?



Επειδή ζυγώνουν οι μέρες και επειδή οι εκλογές είναι δημοψήφισμα αλλά και επειδή δεν είναι δημοψήφισμα παρά ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση, και επειδή βαρέθηκα τον κομματοσκυλικό συρφετό που σέρνουν τα σαρκία τους σαν τις άδικες κατάρες με ένα χαμόγελο καρφωμένο στα μουτσούνια τους και επειδή όσους υποψηφίους ρώτησα για ποιον λόγο θέλουν να εκλεγούν και ήταν σαν να τους τράβηξα τις κωλότριχες με Veet, και επειδή στα δημοτικά συμβούλια τα ξεπουλήματα της δημόσιας περιουσίας γίνεται με «ΝΑΙ» ομόφωνο από όλες τις παρατάξεις, άσε που μετά το παίζουν κινέζοι αντιεξουσιαστές για να μην τους πάρουν με τις πέτρες, θα έλεγα στον κομματικό συρφετό ένα μεγάλο ΑΪ ΓΑΜΗΣΟΥ....Αλλά καθότι σοβαρόν βλόγ θα πω τούτο.

Στις 7 Νοέμβρη, επειδή θα έχω ξενυχτίσει την προηγούμενη και επειδή θα πρέπει να ξυπνήσω νωρίς να πάω για ψάρεμα, δεν θα προκάνω να πάω πρωί στις κάλπες. Και επειδή θα τσιμπάνε πολύ τα ψάρια θα αργήσω να γυρίσω. Έ, μέχρι να κάνω ένα μπάνιο, να φάω λιγάκι θα έχει περάσει η ώρα και θα κλείσουν οι κάλπες.

Αυτού του είδους το ψάρεμα λέγεται συνειδητή αποχή.
Και επειδή με έχουν πρήξει φίλοι και γνωστοί υποψήφιοι που θα μου φέρουν και σταυρωμένα ψηφοδέλτια , θα τα δώσω στην μάνα μου να τα βάλει σε έναν φάκελο όλα μαζί και να πάει να ψηφίσει. Μιας και οι εκλογές είναι από τις ελάχιστες διασκεδάσεις που τις έχουν απομείνει μαζί με τους γάμους και τις κηδείες.
http://tiktos.blogspot.com/2010/09/blog-post_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails