Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

"Αυτούς τους τουρίστες προσελκύουμε"(?)


“Μαϊμού” καταγγελίες για βιασμούς από αλλοδαπές

Για την αποζημίωση από τις ασφαλιστικές εταιρείες

Φέτος τόσο στην περιοχή της Χερσονήσου όσο κυρίως των Χανίων έγιναν αρκετές καταγγελίες βιασμών από νεαρές τουρίστριες (κυρίως από Βρετανία, Νορβηγία, Σουηδία, Δανία κλπ).

Με βάση τις ιατροδικαστικές εκθέσεις, περισσότερες από τις μισές περιπτώσεις αποδείχτηκαν “μαϊμού”

Επάγγελμα «βιασθείσα». Η οικονομική κρίση και η ανεργία «σπρώχνουν» όλο και περισσότερες αλλοδαπές, οι οποίες κάνουν τις διακοπές τους σε τουριστικές περιοχές της Κρήτης να “σκηνοθετήσουν“ το βιασμό τους- λίγο πριν αναχωρήσουν για την πατρίδα τους- επιδιώκοντας να βάλουν στην τσέπη την αποζημίωση των ασφαλιστικών εταιρειών....Το “κόλπο“ είναι παλιό αλλά γνωστό στις διωκτικές Αρχές που πάντα διερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή τέτοιες καταγγελίες. Στις περισσότερες περιπτώσεις αποδεικνύεται περίτρανα από την ιατροδικαστική έκθεση ότι οι καταγγέλλουσες μόνο παθούσες δεν είναι.

Ωστόσο δεν είναι λίγες οι υποθέσεις που κάποιοι έχουν βρεθεί στα κρατητήρια με την κατηγορία του βιασμού παρά το γεγονός ότι είχαν πέσει στο κρεβάτι με τη θέληση της καταγγέλλουσας.

Πολλές φορές επίσης οι αλλοδαπές κάνουν την καταγγελία με σοβαρή καθυστέρηση, δίνοντας αόριστα στοιχεία για τον τόπο του συμβάντος ή τα χαρακτηριστικά των δραστών.

Στην συνέχεια επικαλούμενες το σοκ αρνούνται να εξεταστούν από ιατροδικαστή και πολύ συχνά συμβαίνει να φεύγουν για τη χώρα τους πριν ολοκληρωθούν οι απαραίτητες δικαστικές και ιατροδικαστικές διαδικασίες.

Φέτος τόσο στην περιοχή της Χερσονήσου όσο κυρίως των Χανίων έγιναν αρκετές καταγγελίες βιασμών από νεαρές τουρίστριες (κυρίως από Βρετανία, Νορβηγία, Σουηδία, Δανία κλπ). Με βάση τις ιατροδικαστικές εκθέσεις, περισσότερες από τις μισές περιπτώσεις αποδείχτηκαν “μαϊμού“.
patris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails