Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Χρυσή Κάλπη 2010!


Οι υποψήφιοι για τη φετινή Χρυσή Κάλπη είναι οι εξής:

Οι Θεσσαλονικείς! Ψήφισαν έναν 68χρονο, αντι-τηλεοπτικό πολιτικό με σκουλαρίκι, που τα’βαλε με το παπαδαριό της πόλης, σύγκρινε εκπομπές του δημοτικού τηλεοπτικού σταθμού με ταινίες πορνό και είχε προβλήματα αλκοολισμού πριν από δυόμιση δεκαετίες. Επιπλέον, στο νομό Θεσσαλονίκης ο Πανίκας ήρθε οριακά μπροστά από τον έτερο υποψήφιο για την Περιφέρεια – ελάσσονος σημασίας ποιος ήταν. Double score.

Οι Λάκωνες! Άντεξαν και δεν έκαναν επανάσταση. Είδαν πράσινο πάνω τους στον εκλογικό χάρτη. Χιλιάδες ήταν τα τηλέφωνα στο νοσοκομείο Σπάρτης για λιποθυμικά επεισόδια.

Οι Κρητικοί! Όχι μόνο είναι πολύ ΠΑΣΟΚοι (τη γκαντεμιά μου μέσα), αλλά πάνε και ψηφίζουν. Η Κρήτη ήταν η Περιφέρεια με τη μικρότερη αποχή. Ειδικά εδώ στο Ηράκλειο ο δεύτερος γύρος ήταν αποκλειστικά βραδιά χαλάρωσης, ρακής και κουβέντας, καθώς δήμαρχος και περιφερειάρχης ήταν ήδη γνωστοί. Όποιος μαντέψει σωστά από ποιο κόμμα ήταν και οι δύο, κερδίζει πράσινο μπερέ με φωτεινό ήλιο, αναβοσβήνοντα.... Οι Αθηναίοι! Τιμώρησαν την αλαζονεία ενός από τα πλέον δημοφιλή πολιτικά στελέχη των τελευταίων ετών. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο απερχόμενος δήμαρχος συγκέντρωσε μόλις 4.000 ψήφους παραπάνω από τον α’ γύρο, όταν ο αντίπαλος του αύξησε τις ψήφους του κατά 23.000. Μεγάλη ήταν η συμβολή του διαδικτύου με twitter και facebook να πρωτοστατούν περισσότερο κατά του Κακλαμάνη παρά υπέρ του Καμίνη – αυτό υπό τη δική σας κρίση.

Συλλογική υποψηφιότητα από τους δημότες Αμφίκλειας, Αχαρνών, Αμφιλοχίας και Άργους! Εξέλεξαν για δημάρχους αντίστοιχα τους κυρίους Ντούρο (1), Ντούρο (2), Κοιμήση και Καμπόσο. Φαντάζομαι ότι ανάλογα με την περίπτωση οι απαιτήσεις των ψηφοφόρων συνάδουν ή όχι με τους συνειρμούς των επιθέτων.

Και η Χρυσή Κάλπη 2010 πηγαίνει στους...
http://taepikaira.blogspot.com/2010/11/2010.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails