Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

Kωδική ονομασία «Carousel 2»!!

"Ανατριχιάζουν" οι αποκαλύψεις για κύκλωμα παιδόφιλων!!
Στο διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, συμμετείχαν συνολικά από την ελληνική επικράτεια 20 άτομα!!
Το κύκλωμα εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Αττικής σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κλιμάκια της οποίας επισκέφθηκαν όλες εκείνες τις περιοχές της χώρας όπου υπήρχε η πληροφορία για εμπλοκή τους στην υπόθεση. Η επιχείρηση, η οποία είχε την κωδική ονομασία «Carousel 2» έγινε τις τελευταίες τρεις ημέρες παράλληλα σε 75 χώρες με ταυτόχρονες συλλήψεις και ήταν συνέχεια παλαιότερης επιχείρησης με την ονομασία «Carousel 1». Μάλιστα σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής «οι έρευνες για την αστυνομική επιχείρηση "Carousel 1" και 2 διήρκησαν πέραν των 9 μηνών και είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 22 ημεδαπών και το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 19 ημεδαπών για κατοχή και διάδοση υλικού πορνογραφίας ανηλίκων».
Η έρευνα εξάλλου ξεκίνησε στη Βραζιλία, όπου θεωρείται ότι ήταν οι εγκέφαλοι του κυκλώματος, ενώ στην Ελλάδα έχει γίνει διακίνηση του υλικού.
Ένας 30χρονος που ασχολείται με κατασκευές από την περιοχή του Σκαλανίου, εδώ στο Ηράκλειο, είναι ένας από τους 20 Έλληνες που άφησαν τα ψηφιακά τους ίχνη στο διαδίκτυο, διακινώντας υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα βίντεο και οι φωτογραφίες που βρέθηκαν τόσο στα σπίτια των υπολοίπων εμπλεκομένων όσο και στο σπίτι στο Σκαλάνι χαρακτηρίζονται ως ιδιαίτερα σκληρά, αφού έδειχναν παιδιά ηλικίας από δύο μηνών έως και εννέα χρονών, τα οποία είτε τα απεικόνιζαν σε σεξουαλική δραστηριότητα με άλλους ανήλικους, είτε τα είχαν δεμένα και τα υπέβαλαν σε σεξουαλικά μαρτύρια ακόμα και με ζώα!!!!!

7 σχόλια:

ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ είπε...

Δώστε τους παιδόφιλους στο λαό ..για λιντσάρισμα !!!Δεν υπάρχει άλλη τιμωρία για αυτούς νομίζω.

busy bee είπε...

Περίπλους, πως σου φαίνεται ο λιθοβολισμος??

ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ είπε...

μπα για κόψιμο των γεννητικών οργάνων ..το συζητώ!!

busy bee είπε...

"Δυνατά"...αισθήματα!!

adam είπε...

ΞΥΡΑΦΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΣΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΥΧΑΡΙΤΩΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΑ ΗΤΑΝ!

κάκος είπε...

Θα προτιμούσα ένα τέλος σαν αυτό του Δουβή* αλλά σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα !

* Δουβής : έγινε γνωστός ανά το πανελλήνιο εξ αιτίας της σεξουαλικής κακοποίησης στον ανήλικο γιό του (νομίζω και δολοφονίας), μτά την καταδίκη του , οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού , όπου έγινε "υποτακτικός" των παλαιότερων μιάς και τέτοιου είδους εγκλήματα αντιμετωπίζονται ως τα χειρότερα ακόμα και ανάμεσα στους ποινικούς και στην συνέχεια μην αντέχοντας την δική του σεξουαλική κακοποίηση αυτοκτόνησε .

busy bee είπε...

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!!

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails