Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Στα νυχτερινά κλαμπ ο ευτελισμός του sex! η αλλιώς, "swinging"!!


Οι ξενόφερτες συνήθειες και ο συχνά «φτηνός» τρόπος ζωής που ακολουθούν κάποιοι άνθρωποι στο εξωτερικό, έρχεται σταδιακά και στην χώρα μας, απλοποιώντας καθετί όμορφο και εγκαθιδρύοντας μια βιομηχανία του sex, κάτι σαν το γνωστό swinging. Πρόκειται, ουσιαστικά για ερωτικές συναντήσεις μεταξύ δύο ζευγαριών, όπου οι σύντροφοι συναινούν στην ανταλλαγή συντρόφων! Μάλιστα, στην Αθήνα, υπάρχει ένα και μοναδικό τέτοιο κλαμπ, οι θαμώνες του οποίου συνεχώς αυξάνονται. Συγκεκριμένα, η τάση αυτή προήλθε από την Αμερική και βρήκε φανατικούς οπαδούς και στην Ελλάδα, καθώς αρκετά ζευγάρια, αντί να στραφούν σε τρίτα πρόσωπα, προτιμούν να ανταλλάσουν συντρόφους και ο ένας να είναι παρών τη στιγμή της συνουσίας του άλλου.
Μάλιστα, ισχυρίζονται, ότι αυτές οι καταστάσεις ενισχύουν την ερωτική επιθυμία και τονώνουν τη σεξουαλική σχέση του ζευγαριού.
Στο εξωτερικό, φυσικά, τα πράγματα είναι πιο… οργανωμένα! Διότι εκεί υπάρχουν απομονωμένα μέρη και βίλες με δωμάτια ειδικά προσαρμοσμένα για όλα τα γούστα και με μεγάλη ποικιλία θεμάτων. Τα ζευγάρια πληρώνουν αδρά από 100 έως 300 ευρώ το άτομο για να εισέλθουν στο χώρο όπου μπορούν να διασκεδάσουν χωρίς όρια. Το πιο γνωστό κλαμπ, σε όλη την Ευρώπη, είναι το ολλανδικό «fun4two». Επίσης, στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης διοργανώνονται swingers festivals με πολλά happenings και shows, ενώ υπάρχουν και γραφεία γνωριμιών για όσους προτιμούν μια διαφορετική προσέγγιση του θέματος.
Και το ερώτημα που ίσως προκύπτει για κάποιους, όχι τόσο «απελευθερωμένους», είναι ποιες αξίες τελικά έχουν χαθεί από τη ζωή μας και ποιος κώδικας επικοινωνίας έχει σπάσει, ώστε να αναζητούμε το «εξεζητημένο» και την τέτοιου είδους σεξουαλική δραστηριότητα σε δημόσιους χώρους, μεταξύ αγνώστων…
Δείτε σχετικό site εδώ:http://www.swingerevents.dk/swingerfest_2008.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails