Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

Η αποχώρηση του (μάγκα!?) Ερντογάν!!

Χιλιάδες Τούρκοι συγκεντρώθηκαν έξω από το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, επιφυλάσσοντας υποδοχή ήρωα στον πρωθυπουργό, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος αποχώρησε οργισμένος από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, ύστερα από μία έντονη αντιπαράθεση με τον Ισραηλινό πρόεδρο Σιμόν Πέρες. Κρατώντας πανό που έγραφαν «Καλωσόρισες κατακτητή του Νταβός» και «Κόσμε, κοίτα τον πρωθυπουργό μας», χιλιάδες Τούρκοι με τουρκικές και παλαιστινιακές σημαίες συγκεντρώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής έξω από το διεθνές αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και φώναζαν συνθήματα κατά του Ισραήλ, μόλις έφτασε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Δείτε το βίντεο, σχετικά με την αποχώρηση!

Τσαμπουκάς η μάγκας??.... η τίποτα ....?? ιδού η ερώτηση.!

6 σχόλια:

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Ερημοι λαοί χειραγωγούμενα άρματα σε θριάμβους σε πίστες λογιών αεροδρομίων. Αν ο Ερντογάν ήταν μάγκας και κατά του σιωνισμού θάχαι προτείνει στους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες του Νταβός οικονομικό διεθνή αποκλεισμό του τρομοκράτη κράτους του Ισραήλ,όχικάνω κινησούλες για εσωτερική κατανάλωση, δείχνει πόσο αδύναμος εσωτερικά αισθάνεται χρησιμοποιόντας τα διεθνή θέματα. Κλάνας δηλαδή.

busy bee είπε...

Ετσι!Δεν νομίζω να αμφιβάλει κανένας στην άποψη σου, που πράγματι θεωρώ ότι έτσι έχουν τα πράγματα, είναι αλήθεια!
Καλώς όρισες DIONYSE!

VAD είπε...

τζάμπα μάγκας,χανει από το Ισραήλ το ρόλο του χωροφύλακα της ανατολικής Μεσογείου,τον ειχανε χεσμένο και οι ισλαμιστές γιατί τους πούλησε,βρηκε και τους Παλαιστίνιους χωρίς στηριξη από τα αραβικά καθεστώτα και είπε να το παίξει τσαμπουκάς!

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση είναι μάλλον απλή φίλτατε Busy bee: Τσάμπα μάγκας.
Έχω ήδη σχολιάσει κι εγώ την στρακαστρούκα του κουμπάρου μας.
http://www.pare-dose.net/blog/?p=2467

busy bee είπε...

Κύριοι!
Ο κύβος ερήφθει:
Τσάμπα μάγκας!
Ετσι δείχνουν τα πράγματα!
Ωρα καλή!

Γιάννης Πετρόπουλος είπε...

Καιροσκόπος....

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails