Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Μεταλλική σκόνη θανάτου κρύβουν οι βόμβες του Ισραήλ!!

Πειραματικά και ιδιαίτερα φονικά πυρομαχικά χρησιμοποιεί στις επιχειρήσεις του, όπως καταγγέλλουν ειδικοί που μελέτησαν τραύματα Παλαιστινίων!!
«Σε περισσότερες από δέκα περιπτώσεις είδαμε πληγές σε Παλαιστινίους που δεν προέρχονταν από θραύσματα. Η σάρκα ήταν σκισμένη σε κομματάκια, ενώ υπήρχαν και εγκαύματα που είχαν προχωρήσει σε βάθος, πλήττοντας έως και εσωτερικά όργανα. Μάλλον προκλήθηκαν από πολύ λεπτή μεταλλική σκόνη που δεν εντοπίζεται σε ακτινογραφίες, ενώ δεν ήταν εφικτό να την βγάλουμε κατά τις εγχειρήσεις που πραγματοποιήσαμε σε όσους επέζησαν». O Έρικ Φόσε είναι ο χειρουργός της διμελούς νορβηγικής ομάδας ιατρών, απεσταλμένης από την ανθρωπιστική οργάνωση ΝΟRWΑC, που βρισκόταν στη Γάζα από τις πρώτες ημέρες των επιχειρήσεων. Μαζί με τον Μαντς Γκίλμπερτ ήταν οι μοναδικοί Δυτικοί γιατροί παρόντες σε νοσοκομείο της περιοχής. «Πιστεύουμε ότι μάλλον πρόκειται για βόμβες DΙΜΕ, ένα πειραματικό όπλο μικρού βεληνεκούς το οποίο είναι ιδιαίτερα καταστροφικό».
Κατά την έκρηξη, επισημαίνει, η μεταλλική σκόνη εκτινάσσεται με μεγάλη δύναμη σε αποστάσεις μερικών μέτρων.
ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
Δεν αναφέρονται στις βόμβες DΙΜΕ, καθώς είναι πειραματικό όπλο, του οποίου οι «παρενέργειες» δεν έχουν εξεταστεί!!
Για την ακρίβεια, σε ακτίνα έως και δύο μέτρα από την έκρηξη επιφέρει σχεδόν άμεσο θάνατο, ενώ από τα 2 έως και τα 10 μέτρα προκαλεί ακρωτηριασμούς κυρίως των κάτω άκρων, απόσχιση της σάρκας και εγκαύματα, καθώς η πυρακτωμένη μεταλλική σκόνη εισχωρεί βαθιά μέσα στο σώμα. Ο δρ Έρικ Φόσε φωτογράφισε τα τραύματα. Πριν από λίγες ημέρες οι φωτογραφίες αυτές εστάλησαν στο Ίδρυμα Φροντίδας Τραυμάτων στο Τρόμσο της Νορβηγίας για περαιτέρω αξιολόγηση από εξειδικευμένους χειρουργούς στην αναγνώριση τραυμάτων πολέμου.
Εξετάζοντας τις συγκεκριμένες φωτογραφίες βλέπουμε ότι ολόκληρα τμήματα ιστού έχουν αποκολληθεί από το σώμα, ένα “σύμπτωμα” το οποίο δεν έχουμε συναντήσει κατά τη χρήση κανενός άλλου συμβατικού όπλου».
Όσο για το Ισραήλ, δεν είμαι σίγουρος- θεωρητικά κανένας στον πλανήτη αυτή τη στιγμή δεν κατασκευάζει βόμβες DΙΜΕ». .....
Πηγή: εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails