Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Αρκετοί οι λόγοι που ένας άντρας σας είναι...απαραίτητος!!!

"Μετά από ώριμη σκέψη ....ξαναλέω....μετά από ώριμη σκέψη ( έλα! Φτάνουν τα χειροκροτήματα!) κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ο ΑΝΤΡΑΣ είναι απαραίτητος σε αυτόν τον κόσμο και τούτη τη γη που την πατούμε!Διότι, δύσμοιρη γυναίκα αν στο σπίτι –και γενικώς στη ζωή σου - δεν υπάρχει ο άντρας ο σωστός, ο πρόστυχος , ο έξυπνος , ο γοητευτικός , δεν έχεις κανέναν .......
1) Να σου πει τι φταίει και πέφτει ο ρημαδορελές αφού όσες φορές κι αν προσπάθησες να το στερεώσεις με σιλοτειπ στη θέση του, εκείνος επιμένει να πέφτει!
2) Να σου φτιάξει την πρίζα όταν τραβάς το πιστολάκι απότομα και τη ξεχαρχαχαλώνεις από τα νεύρα σου που δε σου πέτυχε το μαλλί όπως το ήθελες
3) Να σου ξεβουλώσει νεροχύτες, σιφώνια και λοιπά υδραυλικά, δίνοντας του τη χαρά ότι είναι ο μεγαλύτερος μάστορας στον κόσμο, ενώ παράλληλα εσύ εκμεταλλευεσαι το χρόνο για καθαρισμό προσώπου.
4) Να σου φουσκώσει τα λάστιχα του αυτοκίνητου γιατί δεν είναι λίγο, όταν πηγαίνεις στα βενζινάδικα και ρωτάς με ύφος λολίτας «εμ...συγγνώμη....μπορείτε να μου τα φουσκώσετε λίγο?» , να βλέπεις το πονηρό χαμόγελο του βενζινά.
5) Να σου γεμίσει εκείνο το περίεργο πραγματάκι –καταβρεχτηράκι-καθαριστηράκι τζαμιών, με νερό....διότι δεν ξέρεις καν πώς ανοίγει το καπό
6) Να σου αλλάξει τα λάδια.... με κανονικά λάδια αυτοκίνητου και όχι Ελαίς ή Άλτις που επιχείρησες μόνη σου την περασμένη φορά.
7) Να σου αλλάξει λάστιχο ώστε να μη χρειαστεί να ξαναπάρεις το γνωστό –ύφος Λολίτα στο πιο κοντινό βενζινάδικο...αφήνοντας στον υπάλληλο να εννοηθεί ότι η πληρωμή ....περιλαμβάνει νύχτες ακολασίας, προκειμένου να κάνεις τη δουλειά σου.
Διαβάστε περισσότερους "λόγους" από την Nelli Nezi!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΑΡΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝΩ ΚΑΤΩ.

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails