Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

TO MINOAN INTERNATIONAL COLLEGE ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
To Minoan International College επεκτεινεται
σε σπουδές στον τομεα διοίκησης επιχειρησεων.
Το Minoan International College (MIC), πρώην TRINITY, ανακοίνωσε ότι, από τον προσεχή Σεπτέμβριο, επεκτείνει τον κύκλο σπουδών του στον τομέα Διοίκησης Επιχειρήσεων και προσφέρει Bachelor of Business Administration (BBA), παράλληλα με το πετυχημένο στην πράξη πρόγραμμα Τουριστικού και Ξενοδοχειακού Μάνατζμεντ που προσφέρεται τώρα και μια πενταετία.
Διευκρινίζεται ότι το Minoan International College δεν είναι παράρτημα και δεν τελεί σε σχέση εξάρτησης από κανένα ξένο πανεπιστήμιο ή κολέγιο αλλά αποτελεί ανεξάρτητη ακαδημαϊκή οντότητα και εντάσσεται στις διατάξεις του Νόμου 3696/2008 και την εποπτεία και τον έλεγχο του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας. Η τρέχουσα διαμάχη για τα επαγγελματικά δικαιώματα των παραρτημάτων ξένων Κολεγίων που λειτουργούν στην Ελλάδα, δεν αφορά στο MIC.
Το Αγγλόφωνο εκπαιδευτικό ίδρυμα Minoan International College, πρώην TRINITY International School of Tourism Management, λειτουργεί στη Χερσόνησο της Κρήτης και στεγάζεται στο ξενοδοχειακό και συνεδριακό συγκρότημα Terra Maris Convention and Golf Resort παρέχοντας εξειδικευμένες και πολύ υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες που στοχεύουν στην άρτια επαγγελματική εξασφάλιση των φοιτητών του.
Για περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site:
http://www.minoancollege.gr/

1 σχόλιο:

katerina είπε...

Η εγγύηση φυσικά είναι ο άξιος και αγαπημένος Νίκος Σκουλάς.

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails