Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Ρασούλης - Περίδης - Παπαλεοντίου!!!

Η μουσική σκηνή Μύλος Club (Ηράκλειο-Κρήτη) και ο ρ/σ Studio 19 – 101,9 FM παρουσιάζουν το Σάββατο 14 Μαρτίου τον Μανώλη Ρασούλη και τον Ορφέα Περίδη. Μαζί τους η Μαρία Παπαλεοντίου.
Για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή δύο μεγάλοι δημιουργοί. Μία συνάντηση που προκαλεί, μαγεύει και ενθουσιάζει. Σε ένα πρόγραμμα μεγάλων επιτυχιών από τα 50 χρόνια στη δισκογραφία του Μανώλη Ρασούλη και του Ορφέα Περίδη. (“Τα δήθεν”, “Τα τραγούδια της Χαρούλας”, “Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η αγάπη μένει”, “Παίξε Χρήστο επειγόντως”, “Πότε Βούδας, πότε Κούδας”, “Φωτοβολίδα”, “Αχ να σε δώ”, “Ζηλεύει η Νύχτα”, “Ο Ρομπέν των καμένων δασών”, “Κάτι μου κρύβεις”).
Στο τραγούδι η εξαιρετική νέα τραγουδίστρια Μαρία Παπαλεοντίου.
Παίζουν οι: Φραγκούς Τάκης: Μπάσο, ενορχηστρώσεις, επιμέλεια ορχήστρας.Παπαστάθης Θοδωρής: Τύμπανα - Συντρίδης Κώστας: πλήκτρα - Βασιλάκης Γιώργος: μπουζούκι, μπαγλαμά, ούτι, λάφτα - Ιακώβου Αλέξανδρος: βιολί - Παπαλάμπρου Δημήτρης: κιθάρες.
Σάββατο 14 Μαρτίου στις 11 το βράδυ στο Μύλος Club.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και απολαύστε την μοναδική λυρική φωνή, από το προσωπικό της άλμπουμ, της "δικής μας" (Κρήτη - Χερσόνησο) Μαρίας Παπαλεοντίου:

2 σχόλια:

alex_m είπε...

Ευχομαι να πας και να σε ταξιδέψουν οι μουσικές του Μανώλη & του Ορφέα .
Οσο για την Π"λεοντίου , δεν ήξερα ότι είναι δική σας ;
Συγχαρητήρια Μάνο μας !
Καλή διασκεδαση !

busy bee είπε...

Καλημέρα φίλε Κάκο!!
Χαθήκαμε ε??
Η Μαρία, ναι! είναι δικό μας παιδί!!
Αν ήσουν κοντά, σίγουρα, θα κάναμε παρεάκι και να ταξιδεύμε με τις μουσικές του Ρασούλη!!!!....θα προσπαθήσω να μην το χάσω!!!
Ωρα καλή φίλε!!!

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails