Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Νέα απόβαση στον Πειραιά προγραμματίζουν στις 4 Μαΐου οι αγρότες της Κρήτης!!


Στις 4 Μαΐου, "ανεβαίνουν" στην Αθήνα οι αγρότες από την Κρήτη προκειμένου να πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Η απόφαση για νέα απόβαση στην Αθήνα, λήφθηκε προ μηνός από τις διοικήσεις των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων και της ΓΕΣΑΣΕ. Σύμφωνα με τις διοικήσεις των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, δεν έχει δώσει μέχρι τώρα ικανοποιητικές απαντήσεις στα αιτήματα που θέτουν από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν κατήλθαν στις πρώτες κινητοποιήσεις.
Ήδη στελέχη του αγροτικού χώρου άρχισαν τις επαφές με την ΑΝΕΚ για το κλείσιμο των εισιτηρίων. Οι αγρότες που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση μπορούν να επικοινωνούν με τις Ομοσπονδίες στις οποίες ανήκουν, για να δηλώνουν τα στοιχεία τους προκειμένου να εκδώσουν εισιτήρια. Οι αγρότες προγραμματίζουν να φθάσουν στον Πειραιά, χωρίς αυτοκίνητα και τρακτέρ. Στη συνέχεια με λεωφορεία θα κινηθούν στο κέντρο της Αθήνας, για να προχωρήσουν σε κινητοποίηση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ζητήσουν την παρέμβαση του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

1 σχόλιο:

σίβυλλα είπε...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ανεπιθύμητοι οι ΚΥΠατζήδες στα Χανιά της Κρήτης. Διοργανώνουν Συνέδριο (sic) στο MINOA PALACE, στον κοσμοπολίτικο Πλατανιά Χανίων…
…με τα χρήματα του Υπουργείου Εσωτερικών και τη «βοήθεια» του σισαγγελέα της χούντας!

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/04/sic-minoa-palace.html

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails