Δευτέρα, 27 Απριλίου 2009

Ανεπιθύμητοι οι ΚΥΠατζήδες στα Χανιά της Κρήτης!!!


Tο ξενοδοχείο MINOA PALACE, που πληρώνει ο ελληνικός λαός για να σταβλιστούν οι ΚΥΠατζήδες του Καραμανλή!
Ανάστατες είναι οι αρχές ασφαλείας της Κρήτης (δουλειές με φούντες τους ανέθεσαν) από την απόφαση του κ. Παυλόπουλου να χρηματοδοτήσει το συνέδριο των υπαλλήλων της ΚΥΠ, ναι του παραρτήματος της Cia στην Ελλάδα, στο MINOA PALACE (…εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα 250τμ. με χωριστό ρηχό τμήμα για παιδιά, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, sauna, hammam, jacuzzi, cocoon, προγράμματα υδροθεραπείας, αισθητική περιποίηση προσώπου και σώματος, αρωματοθεραπεία, hot stones, θεραπευτικό ή χαλαρωτικό μασάζ, σιάτσου, κομμωτήριο…).
Κι όλα αυτά με τον ιδρώτα του ελληνικού λαού! Για να γίνει κατανοητό η χρηματοοικονομική «σχέση» κυβέρνησης-συνδικαλιστών ΚΥΠ, ενώ Συνέδριο θα είναι μονοήμερο (3 Μάη), οι ΚΥΠατζήδες φθάνουν την Πέμπτη 30 Απρίλη στο MINOA PALACE και αναχωρούν μετά το Συνέδριο.
Η παρέμβαση για να «επιλεγεί» το ξενοδοχείο MINOA PALACE και να χρυσοπληρωθεί… ήταν του εισαγγελέα της χούντας και πολιτικού προϊσταμένου της ΕΥΠ, για να ενισχυθούν οι κομματάρχες του στα Χανιά!
Το μεγάλο πρόβλημα για την κυβέρνηση και τις αρχές ασφαλείας, είναι οι κινητοποιήσεις που ετοιμάζουν μαζικοί φορείς των Χανίων, αλλά κι ολόκληρης της Κρήτης, που δεν ξεχνούν το ρόλο της ΚΥΠ στις υποθέσεις των υποκλοπών, των Πακιστανών, αλλά ειδικότερα όταν με την ισραηλινή Μοσάντ τρομοκράτησαν τους φιλάθλους στον αγώνα ποδοσφαίρου Ελλάδας – Ισραήλ.
Μάλιστα, έχει ζητηθεί "συνδρομή" από τη ΝΑΤΟϊκή βάση της Σούδας... ώστε να μην ενοχληθούν οι συνεδριάζοντες ρουφιάνοι!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά μιλάμε για ΤΟΝ αμερόληπτο!!!
Kοίτα ποιός μιλάει!!!
Για ρουφιάνους!!!
Για τους πρώην συναδέλφους του που μάλιστα τους εκπροσωπούσε ως πρόεδρος του συλλόγου που τώρα βρίζει.

Αν σας αρέσει αυτός ο Κυπατζής, γιατί δεν σας αρέσουν οι άλλοι;;;

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=99614

Κάτω-κάτω, για δείτε τον οργισμένο που θέλει και φασαρίες για τους συναδέλφους του και ψηφοφόρους του.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails