Σάββατο 11 Απριλίου 2009

BLOGGERS ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ, BLOGGERS ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ!!!


Όταν ψοφάει ο γάιδαρος τσινάει, λένε στο χωριό μου. Κι επειδή η παρούσα κυβέρνηση, λόγω των λαϊκών της καταβολών τις ξέρει απ' έξω κι ανακατωτά τις λαϊκές παροιμίες,αντί να πάει διακοπές, άρχισε να τσινάει.
Και ξέροντας καλά οτι αύριο μεθαύριο κανείς μας δε θα θέλει να τους θυμάται, την είδανε, όσο προλαβαίνουνε ακόμα,να μας υποχρεώσουν να τους θυμόμαστε. Ανάμεσα στα τελευταία ξεπουλήματα λόγω κατεδάφισης,βρήκανε χρόνο να ασχοληθούνε και με τους bloggers.
Τα blogs, λέει, θα περιέλθουν στη δικαιοδοσία του Big Brother!
Άμα δε δίνεις τα στοιχεία σου, blog δεν έχει. Και καλά μέχρι εδώ. Με τα υπάρχοντα blogs, τι σκοπεύουν να κάνουν; Θα καλέσουν όλους τους Έλληνες bloggers να προσέλθουν αυθορμήτως στο ΕΣΡ και να δώσουν τα στοιχεία της ταυτότητάς τους;
Φαντάζομαι τον Πιτσιρίκο να σπρώχνεται στην ουρά με τους Τρωκτικούς γιατί αυτός είχε πάει απ' τα χαράματα και του φάγανε τη θέση.
Φαντάζομαι την ομάδα του Preza TV με τις ταυτότητες στα χέρια να περιμένουν στην ουρά έχοντας πιάσει την κουβέντα με κάτι bloggers Κρητικούς που κουβαλάνε τυριά και κριθαροκουλούρες, γιατί αυτοί δεν πάνε πουθενά με άδεια χέρια.
Φαντάζομαι bloggers Σαλονικιούς μέσ' στο χαμό,αραχτούς με φραπέδες να λένε μεταξύ τους"τι είν' αυτοί οι Αθηναίοι ρε καρντάσι; Τρελαμένοι τελείως μιλάμε".
Φαντάζομαι τ' αδέρφια μας τους bloggers απ' την Κύπρο να τα μαθαίνουν όλ' αυτά και να σχολιάζουν:"Είδες τι πάθασιν τ' αδέρφια μας οι Ελλαδίτες; Ήρθεν η ώραν τους".
Φαντάζομαι πως δεν υπάρχει αμφιβολία.
Ο Έλληνας Big Brother άρχισε να κλάνει μέντες και είπε να πάρει τα μέτρα του. Βλέπει το ψάρι να γλιστράει μέσα απ' τα χέρια του και άρχισε τις απειλές και τους τσαμπουκάδες. Αυτά βέβαια, ως γνωστόν, δε θα περάσουν και σύντομα η εξουσία των ΜΜΕ θα κλονιστεί. Το ερώτημα είναι αν θα καταρρεύσει ή αν απλώς θα αλλάξει χέρια.
Ήδη ψυθιρίζεται στη blogόσφαιρα η εμπλοκή και "εξαγορά"δύο τουλάχιστον ιστολογίων (ενός στην Αθήνα και ενός στη Θεσσαλονίκη) από γνωστό επιχειρηματία!
Και στη σκέψη αυτή, η φαντασία μου με κάνει και τρομάζω.Φαντάζομαι τον Πιτσιρίκο με μιά πουράκλα να κόβει επιταγές. Φαντάζομαι το team του Preza TV σε διακοπές στην Καραϊβική να τρώει αστακούς πάνω σε ιδιόκτητο γιότ.
Φαντάζομαι τους Τρωκτικούς να βγαίνουν απ' το χρηματιστήριοκαι να μπαίνουν με μπράβους σε λιμουζίνες και τον Τριανταφυλλόπουλο ζητιάνο στην Ομόνοια να αναρωτιέται άναυδος που πήγαν τα λεφτά. Φίλοι συνbloggers (και γαμώ τους όρους) προσοχή!
Μέχρι σήμερα, σχεδόν κανένας απ' τους αδύνατους που διεκδίκησαν τη δύναμη και την πήραν, δεν ανταποκρίθηκε. Σχεδόν όλοι έγιναν απλώς δυνατοί στη θέση των δυνατών και χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι.
Προσοχή λοιπόν να μην τα λουστούμε αυτά που κοροϊδεύουμε.
Αναδημοσίευση από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails