Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Σχετική αναστάτωση στα δρώμενα του δήμου Χερσονήσου μετά την υποψηφιότητα του Σπύρου Δανέλλη!

Οι φήμες λένε ότι προχθές, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του δημάρχου Χερσονήσου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, της παράταξης δηλαδή του δημάρχου και προερχόμενοι από την ΝΔ «έβγαλαν» τα μάτια τους , μιας και είτε επίσημα είτε ανεπίσημα τον θεωρούσαν ανεξάρτητο και κάποιοι μάλιστα «δικό τους»!
Όπως καταλαβαίνετε την όλη στάση του κ. Σπύρου Δανέλλη την προσλάβανε ως «προδοσία» και με το δίκιο τους δηλαδή!
Σχετικά με δηλώσεις του ίδιου σε τοπικά ΜΜΕ, ότι δεν είχε ιδέα, μέχρι την τελευταία στιγμή, για την πρόθεση του ΓΑΠ και την συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο, μέλος της Νομαρχιακής μου έλεγε ότι 6 μήνες στέλνει κάθε μέρα βιογραφικά .... και ότι τα έχουν "πάρει" όλοι στο ΠΑΣΟΚ πολύ άσχημα με την επιλογή του!
Πάντως η τρομερή δήλωση του απερχόμενου δημάρχου, που «έστειλε» μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ την Χερσόνησο, εξόργισε πάρα πολύ κόσμο. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΜΕ.
Ας προσέχαμε!
Αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές εδώ οι γραμμές πραγματοποιείται συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου γίνεται "πόλεμος", προφανώς για το "μήλο της έριδος" και για τον ρόλο και την σχέση μεταξύ των "θιγμένων" Νεοδημοκρατών και του πρώην πλέον δημάρχου σε επίπεδο πάντα εκλογών!
Κατά τα άλλα, όλα βαίνουν καλώς!
Αμμεση, πλήρη και σωστή "δημοσιογραφική"ενημέρωση άλλωστε μας παρέχουν τα τοπικά ΜΜΕ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

MA MEXRI POSO MPOREI NA FTASI I MALAKIA MAS KAI NA MIN KATALAVENOUME TI GINETE GIRO MAS PALI PASOK KAI NE DIMOKRATIA EDO RE AXAIREFTI EXOUME TIN DINATOTITA NA PAME ENAN ANTHROPO DIKO MAS STIN PIGI TON APOFASEON KAI ESIS PALI DIKOMATISMO KAI META LETE GIATI DEN PAEI AFTOS O TOPOS MPROSTA

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails