Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

"Maydays festival": 29 - 30 του Μάη στο Ηράκλειο!


Με αφορμή τους αγώνες και τις κινητοποιήσεις που ξεσπούν μέσα στο περιβάλλον της παγκόσμιας γενικευμένης κρίσης, η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας σας καλεί στο φετινό Maydays festival, που διοργανώνει στις 29 και 30 Μάη στο πάρκο Γεωργιάδη.
Ο «Δεκέμβρης της νεολαίας», που πήρε διεθνείς διαστάσεις αλλά και η κρίσιμη μάχη των ευρωεκλογών είναι τα θέματα που καλύπτουν οι κεντρικές εκδηλώσεις του φεστιβάλ, την Παρασκευή, 29 και το Σάββατο, 30 Μάη, αντίστοιχα.
Παράλληλα, συζητήσεις για τις αγροτικές κινητοποιήσεις, τα δικαιώματα των νέων εργαζόμενων, τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, την εναλλακτική ενημέρωση και τον πολιτισμό, φιλοδοξούν να αποτελέσουν χώρο «συνάντησης» πολλών και διαφορετικών απόψεων.
Ομιλητές –μεταξύ άλλων– θα είναι η Ελ. Σωτηρίου (υποψήφια ευρωβουλευτής του Συ.Ριζ.Α), ο Γιάννης Θεωνάς (συντονιστής τη γραμματείας του Συ.Ριζ.Α), ο Γιάννης Αλμπάνης (Δίκτυο για τα Κοινωνικά και Πολιτικά Δικαιώματα), ο Μάριος Διονέλης (από το tvxs.gr), ο Κωστής Μαραματάκης (Π.Γ. του ΣΥΝ) κ.ά.
Εκτός από τις εκδηλώσεις, στο χώρο θα λειτουργήσουν και φέτος περίπτερα συλλογικοτήτων, φορέων και οργανώσεων, ενώ στο μουσικό μέρος ξεχωρίζει η συναυλία με τον Κωστή Αβυσσινό.
Για πληροφορίες:
Νικηφοράκη Μαρία: 6973551728
Χατζηνάκης Βασίλης: 6974536671
Σκλαβενίτης Αντώνης: 6942052685
και στο mail: KOEHrakleio@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails