Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Εκλογές στον Εμπορικό σύλλογο Χερσονήσου.


Στις κάλπες θα βρεθούν την Τρίτη 16/06/09, τα μέλη του Εμπορικού συλλόγου Χερσονήσου. Καθώς καλούνται να διεξάγουν εκλογές, για την ανάδειξη νέου 7μελούς Δ.Σ, νέας 3μελούς εκλεκτικής επιτροπής και νέων αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης.
Νέα μέλη λοιπόν καλείται ο Εμπορικός Σύλλογος να ψηφίσει. Να σημειωθεί ότι κάθε 20 ψηφοφόροι του, εκλέγουν και ένα σύσμβουλο που θα τους αντιπροσωπεύει στην Ομοσπονδία. Για αυτό τον λόγο, τόσο η καθορισμένη Εφορευτική Επιτροπή, όσο και ο Εμπορικός σύλλογος Χερσονήσου, κατά συνέπεια καλεί όλα τα μέλη του συλλόγου, να δώσουν το παρόν τους, προκειμένου, να ψηφίσουν για την εκλογή και ανάδειξη Δ.Σ. Η παρουσία όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη για την ψηφοφορία.

Ο τόπος διεξαγωγής των εκλογών είναι τα γραφεία του συλλόγου, που βρίσκονται στην οδό Δασκαλογιάννη 8, δίπλα στο ξενοδοχείο "Βυζάντιο". Οι εκλογές θα διαρκέσουν από τις 10:00- 13:00.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη έχοντας μαζί την αστυνομική τους ταυτότητα. Οι εκλογές θα διεξαχθούν παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου.
Όποιος επιθυμεί μπορεί να θέσει υποψηφιότητα μέχρι και την Δευτέρα 15/06/09, μέχρι τις 9:00 το βράδυ. Πληροφορίες και υποβολές υποψηφιοτήτων μπορούν να κατατεθούν στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, που έχουν οριστεί για αυτήν την διαδικασία, ή ακόμη και με φάξ στα γραφεία του συλλόγου. Το τηλέφωνο του εμπορικού συλλόγου Χερσονήσου είναι το εξής: 2897025474, φάξ: 2897025474.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails