Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2009

Συνεχίζεται το ξεπούλημα της Κρήτης.


Από τον τοπικό τύπο:

"Προβληματισμός επικρατεί με αφορμή επένδυση «μαμούθ» από Ρώσους σε έκταση 800 στεμμάτων στην περιοχή «Πλευρά» στην περιφέρεια του δήμου Αγίου Νικολάου προς την πλευρά της Ελούντας."

Και:

"Σε 39 εκατ. ευρώ προϋπολογίζεται το επενδυτικό πρόγραμμα του ξενοδοχειακού ομίλου Aquis Hotels and Resorts που είναι σε εξέλιξη για τον εκσυγχρονισμό των μονάδων του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ημηρεσίας ο όμιλος ενέταξε πρόσφατα στο δυναμικό του το Aquis Blue Sea Resort & Spa που βρίσκεται στην περιοχή Σταλίδα στο Ηράκλειο Κρήτης, ανεβάζοντας πλέον τον αριθμό των μονάδων που διαχειρίζεται μέσω management ή ιδιοκτησίας στις εννέα.

Η Aquis διαθέτει, επίσης, άλλες τρεις μονάδες στην Κρήτη, ενώ συνολικά ελέγχει στο νησί 2.250 κλίνες. Στην Κέρκυρα ελέγχει 4.000 κλίνες, ενώ στην Κω διαθέτει το ξενοδοχείο Aquis Marine Resort & Waterpark δυναμικότητας 1.000 κλινών."


Η συγκεκριμένη εταιρία είναι αραβικών συμφερόντων.

Καταλαβαίνουμε όλοι νομίζω ότι η "τεχνιτή κρίση" του τουρισμού στην Κρήτη, πέρα από την παγκόσμια κρίση έχει να κάνει και με συγκεκριμένους σκοπούς από κάποιους.
Ευκολα αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς την σκοπιμότητα της "κρίσης".

Αφού λοιπόν "γονατίσουν" τους Κρητικούς...θα έχουν προετοιμάσει το πεδίο για να "αλωνίσουν", όπου δυστυχώς και εμείς οι ίδιοι θα έχουμε συμβάλλει και με την δική μας "σπορά".

Υπάρχει σχέδιο, καλά οργανωμένο.

Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails