Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Ανοιξε το σχολείο γερμανικών του Συλλόγου "Βριτόμαρτις"

Το γερμανικό σχολείο του Επιμορφωτικού συλλόγου Γυναικών "Βριτόμαρτις", άνοιξε στις 3 του Οκτώβρη, την πύλη του, για την νέα σχολική φετινή χρονιά.
Πρός ενημέρωση των ενδιαφερόμενων και με ιδιαίτερη χαρά ο Eπιμορφωτικός Σύλλογος Γυναικών "Βριτόμαρτις", ανακοινώνει την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, για το γερμανικό σχολείο του συλλόγου.
Η σχολική χρονιά για το γερμανικό σχολείο, ξεκίνησε στις 3 Οκτώβριου.
Το σχολείο τους, όπως αναφέρουν σχετικά τα μέλη του συλλόγου, ιδρύθηκε το 1999 και αυτή τη στιγμή, μετά από αυτά τα 10 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, φοιτούν 42 παιδιά από 5 έως και 15 ετών στις 3 αίθουσες που διαθέτουν στο Πολύκεντρο Κουτουλουφαρίου.
Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι, η πρώτη γενιά μαθητών τους, έχει ήδη αποφοίτησει, γεγονός που κάνει όλα τις γυναίκες του συλλόγου "Βριτόμαρτις" περήφανες για αυτό.
Στόχος τους, είναι η αποφοίτηση των παιδιών με τα γερμανικά διπλώματα Β1 η Β2.
Σημαντικό να ειπωθεί είναι ότι, όλα τα παιδιά ασφαλίζονται για τη σχολική χρονιά, ενώ για όποιους ενδιαφέρονται να κάνουν εγγραφή στο παιδί τους στο συγκεκριμένο γερμανικό σχολείο, το οποίο λειτουργεί στη Χερσόνησο, πρέπει να γνωρίζουν ότι, δεκτά γίνονται παιδιά από 5 ετών με απαραίτητη προϋπόθεση, ένας από τους δυο γονείς να είναι γερμανόφωνος.
Για περισσότερες πληροφορίες οι γυναίκες του Συλλόγου είναι στην διάθεση όσων επιθυμούν να τους δώσουν οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση χρειάζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails