Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας καταγγέλλει το Ισραήλ!


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κατήγγειλε το Ισραήλ για την εκ νέου απαγόρευση εισόδου στη Γάζα ιατροφαρμακευτικού υλικού (Info Pal)
Κι όμως, 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν για 3 ολόκληρα χρόνια αποκλεισμένοι στη Λωρίδα της Γάζας. Το Ισραήλ, οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση, από τον Γενάρη του 2006 που δημοκρατικά ο Παλαιστινιακός λαός -μάλιστα με την επικύρωση των δημοκρατικών εκλογών από την ΕΕ- δεν επέλεξε πολιτική ηγεσία αρεστοί στους Αμερικανούς.
3 χρόνια χωρίς τρόφιμα, νερό, φάρμακα, καύσιμα… Μετά τους ανελέητους βομβαρδισμού του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος, με χιλιάδες τραυματισμένους, με παιδιά που πεθαίνουν κάθε μέρα από ελλείψεις φαρμάκων, με εκατοντάδες αθώα ακρωτηριασμένα παιδιά, οι «πολιτισμένοι» της δύσης συνεχίζουν να στηρίζουν την ύπαρξη του μεγαλύτερου ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωση του πλανήτη.
Ακόμη κι όταν η καταγγελία είναι από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, οι πολιτικοί ηγέτες της δύσης αδιαφορούν και συνεχίζουν την υποστήριξη του ναζιστικού απάνθρωπου καθεστώτος.
Κι αυτό το Ολοκαύτωμα του λαού της Παλαιστίνης δεν λυγίζει τους Ελεύθερους Πολιορκημένους της Γάζας.
Όπως είχε τονίσει ο Ανδρέας Παπανδρέου «οι ελεύθεροι άνθρωποι όλου του κόσμου έχουν δική τους υπόθεση την Παλαιστινιακή Αντίσταση»!
Θα έρθει η ώρα της Λευτεριάς και η Παλαιστινιακή σημαία θα κυματίζει στην Ιερουσαλήμ, την πρωτεύουσα της Παλαιστίνης!
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails