Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Καλωσόρισμα σε νέο blog.


Λίγα λόγια για το blog Νo Budget blog, όπως μας ενημερώνουν:
"Η ιδέα έπεσε στο ηλεκτρονικό τραπέζι πριν από περίπου δύο μήνες. Να μαζευτούμε, να οργανωθούμε, να μιλήσουμε για όσα μας πνίγουν, που δεν είναι και λίγα. Ο καθένας από εμάς από το δικό του μετερίζι προσπαθεί να ενημερώσει, να παρακινήσει, να φέρει την πληροφορία που οι πολλοί αγνοούν. Ή που θέλουν να αγνοούν. Επειδή μαζί είναι πάντα καλύτερα, ήρθε η ώρα μίας συλλογικότητας, μέσα από ένα κοινό χώρο έκφρασης. Αρχικά μέσα από τη δημιουργία αυτού του blog, στην πορεία βλέπουμε…

Είμαστε όλοι κοινωνικοί επιστήμονες, είμαστε οι ίδιοι χρήστες κοινωνικών υπηρεσιών και υπηρεσιών ψυχικής υγείας, όλοι μας μέσα από τη δουλειά μας και μέσα από τον κοινωνικό ακτιβισμό προσπαθούμε να βοηθήσουμε και να αφυπνίσουμε. Είμαστε αυτοί που κρατάνε την αναπνοή τους μέχρι να κλείσει και ο τελευταίος ξενώνας ψυχικής υγείας. Είμαστε αυτοί που καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με την απελπισία και το θυμό όλων αυτών των ανθρώπων που κάποια στιγμή της ζωής τους είχαν την ανάγκη των ελληνικών υπηρεσιών υγείας, πρόνοιας και εκπαίδευσης. Όλων δηλαδή των ανθρώπων που βρίσκονται σε κοινωνικό αποκλεισμό σε αυτή τη χώρα."

Εμείς ευχόμαστε ότι το καλύτερο.

Δείτε το εδώ: Νo Budget blog

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε!

Γραφεας Πεζικου είπε...

Φίλτατε κι'αγαπητέ μου,αναβαθμίζομαι όταν επισκέπτομαι το μπλόγκ Σου με τους υπότιτλους που χρησιμοποιείς τόσο στην προμετωπίδα Σου όσο και του αγαπημένου Καζαντζάκη.Μακάρι να μπορούσα τίποτε να μη φοβόμουν και νάμουν ΛΕΥΤΕΡΟΣ,θα τόθελα πολύ!Σ'ευχαριστώ!

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails