Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Δωρεάν σεμινάρια από τον Εμπορικό Σύλλογο Χερσονήσου.


Δωρεάν σεμινάρια γαλλικής εμπορικής ορολογίας οργανώνει για τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του αλλά και τους υπαλλήλους τους, ο Εμπορικός Σύλλογος Χερσονήσου. Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν από τις 9 Νοεμβρίου έως τις 16 Δεκεμβρίου στα γραφεία του Συλλόγου, στην Οδό Δασκαλογιάννη 8, στο Λιμάνι Χερσονήσου.
Συγκεκριμένα τα σεμινάρια, τα οποία πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (ΚΑΕΛΕ) χωρίζονται σε δύο κύκλους. Ο ένας θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 24 Νοεμβρίου, και ο άλλος από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 16 Δεκεμβρίου. ΄Τα σεμινάρια Και των δύο κύκλων θα διεξάγονται από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ. Εισηγήτρια θα είναι η κ. Ελένη Μαρκαντώνη. Οι δύο πρώτες ώρες και των δύο κύκλων θα αφορούν ενημέρωση για τον ιό της γρίπης απο τη γιατρό-παθολόγο κ. Αικατερίνη Λαγγούρα-Μαρκάκη. Πληροφορίες δίνονται και εγγραφές κατατίθενται στον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Χερσονήσου κ.Βαγγέλη Περάκη τηλεφωνικά ή με φαξ στον αριθμό 2897025474.
Ο Σύλλογος έκανε επίσης γνωστό ότι τα επόμενα τμήματα που θα πραγματοποιηθούν τέλος Ιανουαρίου θα αφορούν σε μαθήματα ρωσικής γλώσσας και θα υπάρξει και πάλι σχετική ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails