Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

HOMO ANEGEPHALOS!


ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Ρε μ@@@ ξέρεις ποιος είμαι εγώ;... Αντε Μ@@ πήγαινε να πλύνεις τα πιάτα σου... Άει @@@ σου π@@@... Άντε να μην κατέβω κάτω και σε @@@σω....Ο ίδιος που παρακάμπτει τη σειρά των αυτοκινήτων και στήνεται πρώτη μούρη για να φύγει αμέσως μόλις ανάψει το πράσινο. Αργότερα θα επιχειρήσει να κάνει δεξιά προσπέραση για να μπει πρώτος...Πιο κάτω θα κοντράρει εσένα ή κάποιον άλλο για να μην είσαι μπροστά του...Εξακολουθεί παρά τις διαμαρτυρίες να πηγαίνει με 40-50 χλμ στην αριστερή λωρίδα... Στήνεται από πίσω σου, σου αναβοσβήνει τα φώτα, σε τυφλώνει για να φύγεις από τη θέση σου και νάρθει ο ίδιος του... Κορνάρει στο κόκκινο για να μη σταματήσεις αλλά να πας να σκοτωθείς... Ξανακορνάρει μόλις σε δει να κόβεις ταχύτητα για να στρίψεις... Βγαίνει από στοπ και χτυπά κλάξον για να σταματήσεις και να περάσει... Πάει κόντρα στο απαγορευτικό και σου την λέει κι από πάνω... 15 καθημερινές σκηνές του ανεγκέφαλου Έλληνα οδηγού. Του ψευτόμαγκα. Του χαζοτσαμπουκά. Του τύπου που φυλάει κατουρημένες ποδιές. Του οδηγού που είναι κότα και δεν τα βάζει με αυτόν που τον καταπιέζει, που δεν του περνάει ο λόγος. Του τύπου με τα χίλια κόμπλεξ - ξέρεις ποιός είμαι γω;, του ξερόλα που έχει φάει το φτύσιμο της ζωής του από πάρα πολλούς και αισθάνεται ισχυρός μόνο με ένα φονικό όπλο όπως είναι το αυτοκίνητο- και που τον λουζόμαστε όλοι μας.
Αυτόν τον ανεγκέφαλο τον έβγαλαν στη μουτζάτη πρώτη θέση της επιθετικής οδήγησης, οι Ευρωπαίοι που έκαναν την έρευνα.(Διάβασε εδώ) Θέση για «να πουλάει ιστορία και μούρη». ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ. Είναι και ο καραπρώτος...
ελληνικό καφενείο

2 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

Και ο πιο ανάγωγος επίσης. Με τα ηχεία στη διαπασών νύχτα μέρα. Που βάζει σημάδι τις γάτες και πατάει στις λακούβες για να σε μουσκέψει.Που παρκάρει όπου θέλει, καταστρέφοντας πεζοδρόμια και αναγκάζοντας τους πεζούς να βγουν στο οδόστρωμα.
Που γίνεται όμως κότα μόλις βγει από τα σύνορα. Διότι στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν αστειεύονται.

busy bee είπε...

Δυστυχώς και εδώ.
Παιδεία...παιδεία...παιδεία, αυτά τα 3 μας λείπουν.
τώρα τελευταία η μόδα με τα ηχεία "κυκλοφοράει" και στα δίτροχα.
...έχουμε πολύ δρόμο ακόμα νομίζω και εδώ.

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails