Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009

Συζητηση για τα εναλλακτικά ΜΜΕ.

Ο πολιτικός-πολιτιστικός πολυχώρος Ξαστεριά σας καλεί τη Παρασκευή 11 Δεκέμβρη σε εκδήλωση με θέμα "Ο Δεκέμβρης της νεολαίας αλλά και των εναλλακτικών μέσων και του διαδικτυακού συντονισμού" .

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση που θα προσπαθήσει να αναδείξει πως έχει τροποποιηθεί η ενημέρωση και η επικοινωνία τα τελευταία χρόνια με αφορμή την περσινή εξέγερση.

Στην συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί έχει καλεστεί και θα παρευρίσκεται ο δημοσιογράφος του tvxs.gr , Μάριος Διονέλλης καθώς και δημοσιογράφοι από τα τοπικά ΜΜΕ αλλά και μπλόγκερς του Ηρακλείου.

Ο πολυχώρος «Ξαστεριά» είναι ένας νέος χώρος πολιτιστικής και πολιτικής αναζήτησης που σκοπό έχει να προβάλει έναν διαφορετικό τρόπο διασκέδασης, ψυχαγωγίας αλλά και ζωής.

Σε αυτό το πλαίσιο δραστηριοποιούνται πολιτιστικές ομάδες (θεατρική, λογοτεχνική), διοργανώνονται συζητήσεις, εκδηλώσεις, πάρτι άλλα και συνελεύσεις συλλόγων και σωματείων. Επίσης λειτουργεί καθημερινά καφενείο (4μμ - 11.30μμ τις καθημερινές και 12μμ - 11.30μμ τα Σαββατοκύριακα). Η διεύθυνση μας είναι Ραδαμάνθυος 5, απέναντι από τον Άγιο Μηνά, στο Ηράκλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails