Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Συλλήψεις για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.


Δικογραφία σε βάρος δέκα ατόμων εκ των οποίων δυο συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, σχηματίστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αθήνας και Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επιχείρησης με τον κωδικό twins που πραγματοποιήθηκε τους τελευταίους τρεις μήνες.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από παγκόσμια έρευνα, κατά την οποία εντοπίστηκαν 38 ψηφιακά ίχνη Ελλήνων χρηστών στο ίντερνετ. Ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία και έπειτα από έρευνες τριών μηνών, εντοπίστηκαν οι δέκα χρήστες του διαδικτύου που διακινούσαν σκληρότατο παιδικό πορνό, με πολύ μικρά παιδιά σε σεξουαλικές συνευρέσεις με ενηλίκους....Οι δραστηριότητες αυτές προέρχονταν από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τις Σπέτσες, την Κέρκυρα και την Ηγουμενίτσα.

Με εντολή του εισαγγελέα και αφού ολοκληρώθηκε η έρευνα, έγινε έφοδος στα σπίτια των κατηγορούμενων, όπου βρέθηκαν χιλιάδες ψηφιακά αρχεία με παιδική πορνογραφία και κατασχέθηκαν δώδεκα σκληροί δίσκοι, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και πλήθος ψηφιακών δίσκων (cd-dvd), που ερευνώνται στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας.
ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails