Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2010

"Τέλος εποχής"... νέος "δρόμος"!


Στις 20 Φλεβάρη ξεκινά μια νέα τολμηρή προσπάθεια με την έκδοση μιας νέας εβδομαδιαίας εφημερίδας για την Αριστερά που ενώνεται, ενώνει και αγωνίζεται.

Νέα εποχή, εποχή οικονομικής και κοινωνικής κρίσης και αρχή του τέλους της ιδεολογίας του "τέλους της ιστορίας". Νέα εποχή κρίσης αξιών, πολιτικής, διεθνών σχέσεων. Νέα εποχή κρίσης και απονομιμοποίησης του νεοφιλελευθερισμού.

Νέες ιδέες, που θα λειτουργήσουν σαν οξυγόνο για τον και από τον προοδευτικό κόσμο. Νέες ιδέες αφηρημένες, αλλά και εργαλεία πειθούς και αποδεικτικού λόγου, νέες προωθητικές ιδέες για την αλλαγή της λαϊκής συνείδησης, της ιδεολογίας του λαού. Νέες ιδέες στον πολιτισμό, στη μόρφωση, στην αισθητική που διψάμε....Νέα εφημερίδα – πρόκληση, πρόσκληση, στοίχημα. Νέα εφημερίδα που υπερβαίνει ιστορικούς χώρους και αντιπαραθέσεις που έβλαψαν, κοιτώντας τα αναγκαία, το μέλλον. Νέα εφημερίδα που φιλοδοξεί να γράφεται από όλη την αριστερά, που θέλει να μυρίσει τον ανθό των διεθνών κινημάτων, να διαβάσει τις ιδέες των αριστερών ανθρώπων ανά τον κόσμο, να αναδείξει τις αποτελεσματικές και νέες αντισυστημικές πρακτικές της αριστεράς χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Για να αλλάξουν τα πράγματα, για μια Αριστερά που μαθαίνει να συζητά, να αντιπαρατίθεται, να ενώνεται, να αναγνωρίζει τους εχθρούς της.

Σε αυτά τα πλαίσια, πραγματοποιούνται συνελεύσεις της νέας εφημερίδας σε όλη την Ελλάδα.

Η συνέλευση της νέας εφημερίδας στο Ηράκλειο, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Γενάρη, στις 19:00, στο χώρο του πολύκεντρου νεολαίας του δήμου Ηρακλείου.

Στη συνέλευση θα παρευρίσκονται ο Νίκος Γαλάνης και ο Στέλιος Ελληνιάδης

πληροφορίες:

Αντώνης Σκλαβενίτης (Ηράκλειο) 6984391963

Νίκος Ταυρής (Αθήνα) 6939007615

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails