Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Ενάντια στον Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή - Διαδηλώστε.


ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ-ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΤΡΙΤΗ 26 ΓΕΝΑΡΗ, ΟΜΟΝΟΙΑ 6 μμ

* ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
* ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ
* STOP ΣΤΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Η επίθεση των αυτοαποκαλούμενων «αυτόνομων εθνικιστών» σε βάρος των διαδηλωτών που συμμετείχαν στην αντιρατσιστική αντιφασιστική συγκέντρωση στο Μετρό Πανόρμου δείχνει πόσο απροκάλυπτα λειτουργεί πλέον η φασιστική τρομοκρατία. Η συγκεκριμένη ομάδα των νεοναζί που συνεργάζεται με το ΛΑΟΣ και τη Χρυσή Αυγή οργάνωσε την επίθεση της έχοντας προαναγγείλει από την ιστοσελίδα της την πρόθεση της να χτυπάει και να διαλύει συγκεντρώσεις αριστερών και αντιφασιστών πράγμα που άλλωστε την άφησε η Αστυνομία να κάνει.Το δρόμο για τέτοιου τύπου επιθέσεις έχει ανοίξει η ανοικτή υποστήριξη του ΛΑΟΣ σε ρατσιστικές πολιτικές κατά των μεταναστών που ξεπερνάνε τα όρια της καλλιέργειας μίσους σε βάρος των μεταναστών και όλων όσων αγωνίζονται ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή....Η εκστρατεία του ΛΑΟΣ, της Χρυσής Αυγής με την στήριξη και του Σαμαρά κατά του δικαιώματος να αποχτήσουν ιθαγένεια τα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα έχει φέρει στο προσκήνιο κρούσματα φασιστικών επιθέσεων αυτού του επιπέδου. Έχουν το θράσος να ζητάνε δημοψήφισμα για να μην «αλλοιωθεί το εκλογικό σώμα» από την ψήφο των μεταναστών στις δημοτικές εκλογές αυτοί που στη πρώτη ευκαιρία σηκώνουν τα ρόπαλα και επιτίθενται για να διαλύσουν διαδηλώσεις. Η «ελευθερία δράσης» των εχθρών της ελευθερίας σημαίνει ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις. Πρέπει να τους εμποδίσουμε εδώ και τώρα!
Η συγκεκριμένη ομάδα όχι μόνο δεν έχει σχέση με οποιοδήποτε κομμάτι του κινήματος που αντιστέκεται στις επιθέσεις του κεφαλαίου αλλά ως γνήσιοι απόγονοι του Γκαίμπελς πλαστογραφούν την γλώσσα του αυτόνομου κινήματος για να ψαρέψουν στα θολά νερά αγανακτισμένους νέους.

Χρειάζεται να τους απομονώσουμε από παντού, από τα σχολεία μέχρι τις γειτονιές μας! Ας σταματήσει επιτέλους η κυβέρνηση να αφήνει σε ασυλία τη δολοφονική δράση των φασιστών που την μια χτυπάνε μετανάστες στο Ν.Κόσμο και καλύπτονται από την Αστυνομία για να διαφύγουν, την άλλη βρωμίζουν το μνημείο του δολοφονημένου Νίκου Τεμπονέρα, και άλλοτε καίνε και καταστρέφουν εβραϊκούς ή μουσουλμανικούς χώρους λατρείας. Ας σταματήσει επιτέλους να υπόσχεται ανθρώπινη μεταχείριση στους μετανάστες και από την άλλη να εφαρμόζει το δόγμα της «μηδενικής ανοχής» στα αυτονόητα δικαιώματα τους.
Χρειάζεται να απαντήσουμε δυναμικά στην ρατσιστική εκστρατεία των φασιστών που απειλεί τις ελευθερίες όλων μας. Τα συνδικάτα, οι φοιτητικοί σύλλογοι, η αριστερά, οι τοπικές κινήσεις πρέπει να δώσουν άμεσα και συντονισμένα την απάντηση με την μαζική συμμετοχή στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο την Τρίτη 26 Γενάρη στην Ομόνοια στις 6μμ για να διεκδικήσουμε ιθαγένεια για όλα τα παιδιά και νομιμοποίηση των μεταναστών.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΡΙΤΗ 26 ΓΕΝΑΡΗ ΣΕ:
AΘΗΝΑ, 6μμ Ομόνοια
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 6μμ Καμάρα
ΓΙΑΝΝΕΝΑ, 6μμ Νομαρχία
ΧΑΝΙΑ, 6μμ Αγορά
ΡΕΘΥΜΝΟ, 6μμ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ, 6μμ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ
ΠΑΤΡΑ, 6μμ ΠΛ. ΟΛΓΑΣ
Κίνηση
«Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή»
http://www.antiracismfascism.org/

1 σχόλιο:

OOO είπε...

Γεννηθηκα εδω ειναι, η η μεταφραση
του I was born here?

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails