Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Ψύλλοι στ' άχυρα θα αναφωνήσουν οι "ψύλλοι".

Δίχως να είμαι συστηματικός θεατής των δελτίων ειδήσεων, το τελευταίο διάστημα έχει τύχει τρεις φορές να παρακολουθήσω στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega την "είδηση"-διαφήμιση των Κυριακάτικων "Προσφορών" της εφημερίδας "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ". Σήμερα 7.1. 2010 ήταν που τρίτωσε για μένα το κακό.
Τι λένε επ' αυτού οι δημοσιογράφοι που παίρνουν μέρος στην σύνταξη και στην παρουσίαση του δελτίου; Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης; Η Επιτροπή Ανταγωνισμού; Η ΕΣΗΕΑ; Οι υπουργοί Πολιτισμού και Εθνικής Οικονομίας; Τα κόμματα;
Βασικός μέτοχος στο Mega η αξιότιμη οικογένεια Μπόμπολα. Βασικός μέτοχος και στο "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ". Βασικός συμμέτοχος και στα Δημόσια Έργα.
Βασικός διεκπαιρεωτής και κομιστής ο αξιότιμος συνάδελφος Θέμος Αναστασιάδης με θητεία στην υπηρεσία όλων σχεδόν των μεγαλομετόχων των ΜΜΕ.
Το δούλεμα της ενημέρωσης, το κοψομέσιασμα, η σιωπή και η ανοχή, η συναλλαγή, δεν παύουν να τραβούν την ανηφόρα. Κάπως έτσι φτάσαμε και στα σύγχρονα μεγαλειώδη επιτεύγματα της ελληνικής κοινωνίας και συνεχίζουμε ακάθεκτοι.
Ψύλλοι στ' άχυρα θα αναφωνήσουν οι "ψύλλοι". Κι από δημιουργία θα συνεχίσουν και θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε και με τους ψύλλους και με τ' άχυρα.

Δημήτρης Κουμάνταρος
Δημοσιογράφος,μέλος της ΕΣΗΕΑ
dkoumantaros@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails