Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Ο Χίτλερ ζει εδώ?


Η ανταλλαγή μύδρων μεταξύ ελλήνων και γερμανών αξιωματούχων, η στοχοποίηση της Ελλάδας από την Καγκελαρία της Άνκελα Μέρκελ καθώς και τα παρελκόμενα ξεχεστήρια από το γερμανικό τύπο, μας κάνουν αναμφισβήτητα να αντιδρούμε δυσανεκτικά. Το βίωμα της ναζιστικής Κατοχής άλλωστε έχει περάσει στην κυτταρική μας μνήμη και με κάθε ευκαιρία αφυπνίζεται και υποτροπιάζει ευρύτατα.

Πολύ περιορισμένο παραμένει ακόμα ωστόσο, το κομμάτι της κοινής γνώμης που παρουσιάζει συμπτώματα ιστορική αλλεργίας κάθε φορά που ένα συμβάν στις παρυφές της μεγάλης ειδησεογραφίας, έρχεται να αποδείξει ότι το 3ο Ράιχ και η αιματηρή του ψευτοϊδελογία, διαθέτουν ακόμα έρεισμα στα μυαλά κάποιων νεαρών ελλήνων. Ένα τέτοιο γεγονός έλαβε χώρα στην, κατά τ’ άλλα αδούλωτη και δημοκρατική, νήσο Κρήτη. Τρεις νεαροί επιτέθηκαν σε μία 27χρονη φιλόλογο που επέστρεφε στο σπίτι της στις 8.15 το βράδυ. Την ακινητοποίησαν, της χάραξαν τα χέρια και της σημάδεψαν τα ρούχα με αγκυλωτούς σταυρούς. Κι αν αναρωτιέστε γιατί επέλεξαν τη συγκεκριμένη κοπέλα, η απάντηση είναι εύγλωττη. Η φιλόλογος παρέδιδε δωρεάν μαθήματα ελληνικής γλώσσας σε παιδιά μεταναστών.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων διενεργεί έρευνες για το περιστατικό. Κι ο Αδόλφος Χίτλερ, βαθιά στην Κόλαση, αγάλλεται…
http://www.topontiki.gr/

1 σχόλιο:

Νοσφεράτος είπε...

eDV EXEI XITΛΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΗΓΗ

http://enekenperiodiko.blogspot.com/2010/02/die-linke.html

Εμείς, πολιτικοί παράγοντες μέλη του Κόμματος Die Linke, που ασχολούμαστε με τα ευρωπαϊκά και οικονομικά θέματα στη Γερμανική Ομοσπονδιακή Βουλή εκφράζουμε, με αφορμή τη γενική απεργία στην Ελλάδα, την ολόπλευρη αλληλεγγύη μας στους απεργούς.
Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την άνευ προηγουμένου εκστρατεία που έχει ενορχηστρωθεί με στόχο την Ελλάδα. Η δύσκολη θέση της χώρας γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης για την ενεργοποίηση προκαταλήψεων. Οι πολίτες της Ελλάδας, γυναίκες και άνδρες, κατασυκοφαντούνται, κατηγορούνται ότι είναι “κατά συρροή ψεύτες και ότι συστηματικά παραποιούν τα στατιστικά στοιχειά”, ότι συνεχώς κατεργάζονται “ύπουλες πολίτικες”.
Οι Έλληνες δήθεν ζουν σ’ έναν “παράδεισο” απ’ τον οποίο “επειγόντως πρέπει να απαλλαγούμε “. Στο στόχαστρο όμως των νεοφιλελεύθερων μέσωνενημέρωσης και πολιτικών παραγόντων δεν βρίσκεται μόνον η Ελλάδα.
Προσβάλουν με τον χαρακτηρισμό ” PIGS ” (γουρούνια ) και την Πορτογαλία, Ιταλία και Ισπανία. Αυτή η εκστρατεία έρχεται σε αντίθεση με βασικές αρχές της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης. Πολίτικοι παράγοντες και δημοσιογράφοι, που κατά τα άλλα δεν κουράζονται να επικαλούνται την “όλο και στενότερη Ευρωπαϊκή Ένωση” απευθύνονται στα χαμηλότερα ανθρωπινά ένστικτα καταστρέφοντας την αμοιβαία εμπιστοσύνη που αποτελεί την προϋπόθεση για την ειρηνική συμβίωση των ευρωπαϊκών λαών.......................

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails