Σάββατο 24 Απριλίου 2010

2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ!


Από Πέμπτη 29 Απριλίου έως και Τρίτη 4 Μαίου θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο ΙΛΙΟΝ (Τροίας 34 και Πατησίων, τηλ. 210 8810602) το 2ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό. Θα προβληθούν συνολικά 23 ταινίες από την Παλαιστίνη και για την Παλαιστίνη. Αναλυτική λίστα ταινιών και στοιχεία για την κάθε ταινία επισυνάπτονται.

Την Πέμπτη 29 Απριλίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη του φεστιβάλ με την προβολή της ταινίας ΓΑΖΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ των Γιώργου Αυγερόπουλου και Γιάννη Καρυπίδη, οι οποίοι θα παρευρεθούν και θα χαιρετήσουν την εκδήλωση.

Ο ηθοποιός Τάσος Ράπτης και η Σάνα Κάσσεμ, απαγγέλλουν ποιήματα του Παλαιστίνιου ποιητή Mahmοud Darwish, στα αραβικά και τα ελληνικά, υπό τους αυτοσχεδιαστικούς jazz ήχους κιθάρας του Γ. Ξαρχάκου....Όλο το φεστιβάλ φέτος είναι αφιερωμένο στην πρωτοβουλία ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ.
Είναι μια μοναδική ευκαιρία οι Έλληνες σινεφίλ να απολαύσουν εξαιρετικές ταινίες και ντοκυμαντέρ αλλά και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον ηρωικά αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό.

Καθημερινά θα προβάλονται 4 ή 5 ταινίες με ενιαίο ημερήσιο εισιτήριο 7,5 ευρώ (φοιτητικό-παιδικό 6 ευρώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails