Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! Να μετατρέψουμε την οργή σε αγώνα και αντίσταση!


Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε οι πολίτες χτυπιούνται από την ακρίβεια, την ανεργία και την λιτότητα που αποφασίζονται από ανθρώπους (που βέβαια δεν γνωρίζουν τι θα πουν αυτές οι λέξεις) για εμάς χωρίς εμάς.

Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο με το ΦΠΑ να εκτοξεύεται στο 21% την βενζίνη στο 1.60 και παράλληλα τους μισθούς να εξαφανίζονται! Μερικά μόνο παραδείγματα που όλοι έχουμε βιώσει: η είσοδος στο σούπερ μάρκετ αποτελεί μια σκληρή δοκιμασία, το ρεζερβουάρ αδειάζει σε χρόνο ρεκόρ και η κλήση της δημοτικής αστυνομίας για παράνομο πάρκινγκ (σε μια πόλη χωρίς ελεύθερους χώρους στάθμευσης) γίνεται η ταφόπλακα στο μηνιάτικο....Μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση που συντονισμένα στήνεται από κυβέρνηση, κερδοσκόπους, ΜΜΕ οφείλουμε και εμείς συντονισμένα να αντιδράσουμε και να πούμε ένα βροντερό STOP!

Οι επιτροπές ενάντια σε ακρίβεια – φτώχεια – ανεργία συνεχίζουν την δράση τους με σκοπό να ενώσουν όλους όσους πλήττονται και νιώθουν το κόστος ζωής να αυξάνεται και την εξασφάλιση της επιβίωσης να αμφισβητείται. Μέσα από τις ιδέες του καθενός μας και την κοινή μας δράση να στήσουμε ένα μεγάλο εμπόδιο στο μέλλον που μας ετοιμάζουν.

Συναντιόμαστε την Κυριακή 25 Απρίλη στις 6 το απόγευμα και κάθε δυο εβδομάδες στη δημοτική καφετέρια στο Πάρκο Γεωργιάδη για να συζητήσουμε - να αποφασίσουμε - να δράσουμε.

Οι επιτροπές ΑΚΡΙΒΕΙΑ-STOP συντονίζουν την κίνησή τους μέσα από την ιστοσελίδα www.akribeia-stop.gr.

. Για περισσότερες πληροφορίες
επικοινωνήσετε στο:
akribeia.stop.ira@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails