Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010

«Τι ώρα είναι Άκη; - Ό,τι ώρα πεις εσύ, πρόεδρε»Ελεύθεροι οι δυο αρχάγγελοι που έχουν δικαίωμα ζωής και θανάτου.

Σε όλες τις κοινωνίες, από τις πιο πρωτόγονες ως τις πιο αναπτυγμένες η άσκηση βίας πάνω στο άτομο αποτελεί το προνομιακό όπλο κάθε εξουσίας.

Πίσω από κάθε βασανιστή ή φονιά, κρύβεται ο «ηθικός αυτουργός» που επιβάλει και απενοχοποιεί τον βασανιστή φονιά. Ο «υπερβασανιστής» με τα «καθαρά χέρια» που σκοτώνει από απόσταση, «ασκώντας πολιτική» ή «υπηρετώντας τη δικαιοσύνη» παράγοντας φονικά εργαλεία και ρίχνοντάς τα στην αγορά.

Αγαπητέ αναγνώστη, τι παθαίνει ο άνθρωπος όταν κοιμάται με τον κώλο ξεσκέπαστο.

Είδα στον ύπνο μου, πως ήμουν ο Νέρων και διοργάνωσα ένα συμπόσιο βραδινό. Στους κήπους των ανακτόρων ΜΟΥ, έδεσα τους δυο αρχάγγελους σε στύλους στημένους στο χώμα, τους τύλιξα με ύφασμα ποτισμένο με πίσα και λάδι και τους άναψα και φώτιζαν την αυτοκρατορική μου γιορτή.

Τς... τς ,... τς η φαντασία μου τα φταίει όλα....Η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ του.... μην φανταστείτε του Μάρκου Η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ του.... μην φανταστείτε του Μάρκου Λέπιδου, του Μάρκου Αντώνιου και του Οκτάβιου Καίσαρ... όχι αυτή ... την άλλη.

Την δικιά μας ντε. Αυτή που δεν μπορεί τις μονοπωλιακές επιχειρήσεις να τις κάνει, όχι κερδοφόρες, να συντηρούνται τουλάχιστον, όπως η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ , ο ΟΣΕ και άλλες, θέλουν να μας πείσουν ότι μπορούν να σώσουν την Ελλάδα από το χάλι που οι ίδιοι και οι φατρίες τους την έριξαν.

Η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ λοιπόν των.... κανονικά ΤΡΙΑΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΑ έπρεπε να πω, αλλά όταν ομιλώ για αυτοκράτορες οφείλω «να δείχνω σέβαση», που έλεγε η γιαγιά μου.

Η ΤΡΙΑΝΡΔΙΑ του Γ. Παπανρδέου, του Γ. Παπακωνσταντίνου και του Α. Λοβέρδου, μαζί με μια ομάδα οικονομικά πανίσχυρων, ανέλαβαν την αφαίμαξη, τον εξευτελισμό για την παραγωγή ανδράποδων σε τούτο τον τόπο προς χάριν της υπόλοιπης Ε.Ε και βλέπουμε. ΜΑΖΙ με την εκκλησία που ευθυγραμμίστηκε με την κοσμική εξουσία για την διαφύλαξη και την αύξηση των προνομίων του ιερατείου της. ( Δεν υπάρχει παπάς να είναι με τον λαό και αστυνόμος για να τον βοηθήσει, έλεγε ο παππούς μου)

Αλλά δεν πειράζει.

Ως Έλληνας Ορθόδοξος υπήκοος θα λυτρωθώ από αυτόν τον μαρτυρικό βίο στην μετά θάνατον ζωή.

Και μην ακούσω καμιά παραριά αντί για το υπήκοος να βάλω το «πολίτης».

Είναι σαν να λέμε «ο Τσοχατζόπουλος σοσιαλιστής». Χα χα χα.

Αλλά και αυτοί στο ΠΑΣΟΚ, ρε παιδί μου, δεν έχουν καρδιά. Ξεπουλάνε τον Άκη επειδή το ένα σπιτάκι του κόστισε στον ελληνικό λαό εφτά εκατομμύρια ευρώ.

Σιγά τα ωά. Ο γάμος του ήταν ακριβότερος. Για να δούμε, τον Λαλιώτη που έφτιαξε κοτζάμ αούτομπανκ για να πηγαίνει στο χωριό του άνετα θα τον ακουμπήσει κανείς ή θα του κλάσει τον γκιώνη;

Να δεις φίλε αναγνώστη που ο πλανήτης θα καταστραφεί από Σοσιαληστές.

"Τι ώρα είναι Άκη;

Ό,τι ώρα πεις εσύ, πρόεδρε"
http://tiktos.blogspot.com/2010/06/pax-pasokana.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails