Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Στην τελική ευθεία για τη Διεθνή Διάσκεψη

Παρασκευή 15 και Σάββατο 16 Οκτωβρίου στο Πάντειο
Με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων αγωνιστών, στελεχών της Αριστεράς, οικονομολόγων, πανεπιστημιακών και πολιτικών διανοητών ξεκινά την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (αμφιθέατρο Σάκη Καράγιωργα) η διήμερη διάσκεψη που οργανώνουν το Αριστερό Βήμα Διαλόγου και Κοινής Δράσης και η Πρωτοβουλία Καλλιτεχνών με τίτλο «Ανατροπή του μνημονίου! Αριστερή εναλλακτική λύση και σοσιαλιστική προοπτική».

Στόχος της διάσκεψης, η συμβολή στην επεξεργασία αριστερής εναλλακτικής λύσης και στη λαϊκή συσπείρωση για την ανατροπή του μνημονίου και ευρύτερα των πολιτικών κυβέρνησης, Ευρωπαϊκής Ένωσης και Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Η διάσκεψη πραγματοποιείται με αφορμή την αναμενόμενη άφιξη, την επόμενη εβδομάδα, νέας αντιπροσωπείας ελεγκτών της τρόικας και θα συνοδευτεί από παράλληλες πρωτοβουλίες συμβολικής διαμαρτυρίας καλλιτεχνών και συνδικαλιστών στους δρόμους της Αθήνας. Την επικαιρότητα της διάσκεψης ενισχύει η προαναγγελθείσα αναθεώρηση προς τα πάνω του ελληνικού ελλείμματος από το «ενισχυμένο» κλιμάκιο της Eurostat που στέλνει στην Ελλάδα, την επόμενη εβδομάδα, ο επίτροπος Όλι Ρεν, προετοιμάζοντας το έδαφος για νέα μέτρα ακρωτηριασμού των λαϊκών εισοδημάτων, προς όφελος των μεγάλων ευρωπαϊκών και ελληνικών τραπεζών.
Περισσότερα σχετικά δείτε εδώ: http://aristerovima.gr/details.php?id=555

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails