Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" για τις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων στις Γούβες.

"Η «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Χερσονήσου» καταγγέλλει την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τους τοπικούς εκπροσώπους της στο Δήμο και τη Νομαρχία γιατί ενώ προχωρούν χωρίς δισταγμό στην άμεση κατεδάφιση των ορισμένων αυθαίρετων κτισμάτων μικροεπαγγελματιών στις Γούβες, την ίδια στιγμή αφήνει ασύδοτο το μεγάλο Τουριστικό κεφάλαιο να λυμαίνεται τις παραλίες της περιοχής, να κλείνει τις προσβάσεις και να εμποδίζει στους εργαζόμενους και τους κατοίκους, την ελεύθερη πρόσβαση σ΄αυτές.

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι το μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης, που στηρίζουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, οι Νομαρχιακοί και Δημοτικοί εκπρόσωποί τους, ωθεί τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου στον αφανισμό και κάνει απρόσιτη για την λαϊκή οικογένεια την πρόσβαση στις παραλίες.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αλλά και εκείνη της Ν.Δ. προηγούμενα δεν έδειξαν την ίδια «ευαισθησία» όταν:...Οι μεγαλοξενοδόχοι, από τον Καρτερό μέχρι το Σίσσι έχουν καταπατήσει το μεγαλύτερο τμήμα των παραλιών.Tο μεγαλύτερο Ξενοδοχειακό συγκρότημα της περιοχής που ανήκει στην οικογένεια Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην Υπουργού έχει καταπατήσει το μεγαλύτερο τμήμα της παραλίας της περιοχής των Γουβών χωρίς ποτέ κανείς να τον εμποδίσει.● Όταν άφησαν να ρημάξει η πρώην Αμερικάνικη Βάση Γουρνών και τα Τουριστικά ακίνητα του ΕΟΤ στον Καρτερό, με στόχο το ξεπούλημα τους, τότε προχώρησαν συλλήψεις και μηνύσεις αγωνιστών που υπερασπίστηκαν την λαϊκή αξιοποίηση τους.

Καλούμε το λαό να βγάλει και απ’ αυτό τα συμπεράσματα του και να αγωνιστεί μαζί μας για:

Άνοιγμα των παραλιών και ελεύθερη πρόσβαση όλου του λαού και των επισκεπτών σε αυτές.● Να μην ξεπουληθούν η πρώην Αμερικάνικη Βάση και τα Τουριστικά ακίνητα, αλλά να αξιοποιηθούν προς όφελος του λαού στους τομείς της Παιδείας, της Υγείας, της Πρόνοιας, του Αθλητισμού και του Πολιτισμού.

● Ένα πρώτο βήμα σε αυτή την κατεύθυνση είναι η τιμωρία με την ψήφο στους εκπροσώπους της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο και την Περιφέρεια υπερψηφίζοντας στους συνδυασμούς της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ"
Σημ.
Η "Λαική Συσπείρωση" διεκδικεί τον νέο δήμο Χερσονήσου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και στηρίζεται από το ΚΚΕ.

1 σχόλιο:

hercules είπε...

Mανο ,πλάκα μας κάνεις και αναρτήζεις τέτοια θέματα;

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails