Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Kωνσταντόπουλος:"Who is who"???

Για καινοφανές σχήμα πολιτικής λειτουργίας του ΣΥΝ κάνει λόγο ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, Ν. Κωνσταντόπουλος, σε συνέντευξή του σε εφημερίδα:
«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Αλέκος Αλαβάνος, που ήταν πρόεδρος, έπρεπε να φύγει για να είναι ξανά στην πράξη πρόεδρος, όπως επίσης και γιατί ο Αλέξης Τσίπρας, που δεν ήταν πρόεδρος, έπρεπε να εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος, για να μην είναι και πάλι, ουσιαστικά πρόεδρος».
Ο κ. Κωνσταντόπουλος, που θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «κακώς αρνείται» τη συζήτηση για κυβέρνηση συνεργασίας, υποστηρίζει επίσης ότι «οι κινητοποιήσεις των νέων δεν προσφέρονται για να επωφεληθεί από αυτές οποιοδήποτε κόμμα».

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ???

8 σχόλια:

Unknown είπε...

mano,πότε επιτέλους εχουν δίκαιο εκεί μέσα και ποιός εχει δίκαιο ,να μας το πούν και μας,για νατο ξέρουμε.Εκλογές πλησιάζουν θα τις κάνουν πάλι τις παπαριές τους.

busy bee είπε...

Ψυχραιμία χρειάζεται νομίζω!
Θεωρώ ότι έχουν πάρει τα μυνήματα!
Ιδωμεν!

Alex είπε...

Εξαρτάται από ποια κομματική πλευρά το βλέπεις, γιατί τελικά ακόμα ο Ελληνας πάντα από κομματική σκοπιά βλέπει τα πράγματα, ούτε ιδεολογική ούτε οικονομική, κομματική και μόνο κομματική, τόσο κάφρος είναι, δυστυχώς !!!!!!

Β.Bimbo( PR Profil ) είπε...

ψυχραιμια χρειαζεται και σε αλλα
πραγματα...
για περασε σε παρακαλω απο τη σελιδα μου..
Τωρα εαν ειναι δυνατον.

Γεφυριστές είπε...

Μάνο,
θα σου γράψω αρχικά ότι χτες βράδυ που άκουσα τις δηλώσεις του "κυρ Νίκου" σκέφτηκα ότι θα το σχολιάσεις εδώ.
Θεωρώ ότι λίγο-πολύ είπε με απλές λέξεις αυτό που αναρωτιόμαστε όλοι -ή τουλάχιστον οι περισσότεροι- μήνες τώρα.
Το ερώτημά σου βέβαια δεν απαντιέται τόσο εύκολα, ωστόσο μπορεί να απαντηθεί με ξεκάθαρη και χωρίς "μα-μου" τοποθέτηση μετά από ουσιαστική και πραγματικά συλλογική κουβέντα. Και αυτό ειναι το ζητούμενο στην παρούσα φάση, γιατι δεν υπάρχει άλλο περιθώριο, τουλάχιστον για τον ΣΥΝ.

Τασούλα,
συνυπογράφω την απάντηση του Μάνου και ασφαλώς δεν περιμένω να μου πουν. Χρειάζεται η φωνή μας όσο "αιρετική" κι αν φαντάζει. με ψυχραιμία λοιπόν.

Alex,
με εκφράζει ο διαχωρισμός κομματική-ιδεολογική και πέρα από το γεγονός ότι ταυτίζονται συχνά οι δύο έννοιες, για πολιτικούς σχηματισμούς σαν τον ΣΥΝ ή/και τον ΣΥΡΙΖΑ είναι κρίσιμος. Εκεί, δηλαδή σε αυτούς τους χώρους που ενώ πάμε να αποκαφροποιηθούμε βγάζουμε όλο το καφριλίκι μας.

Σας χαιρετώ κι ευχαριστώ για την κουβεντούλα!

Ανώνυμος είπε...

επισης αλλο ενα ερώτημα είναι γιατί ο Κωνσταντόπουλος χρειάστικε να φύγει απο πρόεδρος για να ζητήσει απο τους επίγονους προέδρους να κάνουν πράγματα που δεν έκανα αυτός.

ikor είπε...

Γενικεύοντας τη σκέψη του ανώνυμου:

Γιατί ΟΛΟΙ οι πολιτικοί λένε την αλήθεια, όταν δεν έχουν πια καμία ευθύνη;

Ποιος τους απαγορεύει να κάνουν πράξη τις προτάσεις τους, όταν είναι αρμόδιοι;

(Στο ερώτημά σου busy bee: Ναι, νομίζω ότι έχει δίκιο!)

Unknown είπε...

συμφωνώ απόλυτα με την Αλέκα στην τελευταία παρατήρηση,σχετικά με την τοποθέτηση του Αλεξ.
Οσο για ψυχραιμία,αντε να δούμε στο τέλος!!!11

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails